Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

MUSTAFA KOÇAK; “1 Nisan itibariyle Şereflikoçhisar’ı beraber yöneteceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi İlçemiz Belediye Başkan Adayı Mustafa Koçak, basın açıklaması yaparak; “1 Nisan itibariyle Şereflikoçhisar’ı beraber yöneteceğiz ve ortak aklı hakim kılacağız.”dedi.
Açıklamasında; Ötekileştirmeyen, adaletli ve şeffaf Belediyecilik anlayışı ile 41 Kere Maşallah denilecek projelerini hayata geçireceğini ve ilçenin “Değişimine ve Gelişimine” katkı sunacağını belirten Mustafa Koçak’ın açıklamasının tamamında şunları söyledi;
Sevgili Hemşehrilerim, bilindiği üzere 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kaldı. İlçenin değişimi ve gelişimi için çıktığımız bu yolda girmediğimiz ev sıkmadığımız el kalmadı.
Bu ilçenin güzel insanlarına seçildiğimiz zaman neler yapacağımızı, projelerimizi tek tek anlattık. Bu şehrin bütün anahtarları bu şehirde yaşayan herkesin cebinde.
Hemşehrilerim isterlerse bu şehri geri kalmışlıklardan, yalanlardan, dolanlardan, hesap verememizliklerden kurtarabiliriz.
Her geçen gün kan kaybeden bir ilçe olma özelliği gösteriyoruz. İşsizlik yüzünden ilçenin gençleri ilçeyi terk etmiş, kalanlar ise komşu ilçe ve illere alışveriş yapmaya, doktora, eğlenmeye gidiyorlar. Hal böyleyken bu ilçeyi yöneten insanların hiç suçu yok mu?
Ötekileştirmeyen, adaletli ve şeffaf Belediyecilik anlayışımız ile 41 Kere Maşallah diyeceğimiz projelerimizi bu ilçede hayata geçirecek ve ilçenin “Değişimine ve Gelişimine” katkı sunacağız.
Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’ın ilçeye uzattığı eli tutacak ve kazanan yıllardır kaybeden Şereflikoçhisar olacak.
1 Nisan itibariyle Şereflikoçhisar’ı tüm hemşehrilerimizle beraber yönetecek ve ortak aklı hakim kılacağız.”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat