Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Otomobil yangını korkuttu

Cumartesi günü İlçemiz Yeni Sanayi sitesi girişinde çıkan otomobil yangını korku dolu anlar yaşattı. Hangi şartlar da olsanızda büyükçekmece escort bayanlar da elden ödeme de öncelik verin. Yakıt alarak yola çıkan otomobilin motor kısmında çıkan yangın güçlükle söndürüldü.

Cumartesi günü İlçemiz Yeni Sanayi sitesi girişinde yaşanılan otomobil yangını hem araç sahibine hem de olayı gören görgü tanıklarına korku dolu anlar yaşattı. Yaşanılan otomobil yangını ile ilgili iddialara göre, aracını yaptırmak üzere sanayiye giden araç sahibi, aracın yapılmasının ardından ustaya yakıt alması için petrol istasyonuna gönderdi. Petrolden yakıt alarak iş yerine doğru seyir halinde olan ustanın kullanmış olduğu aracın motor kısmı bir anda alev almaya başladı. Yangını yoldan geçen araçların ikazları ile fark eden usta, aracı hemen durdurarak araçtan indi. Aracın motor kısmında çıkan yangın bir anda tüm kaputu sarınca sanayi esnafı yangına müdahale etmek istedi. Sınırlı sayıda yangın tüpü ile müdahale edilen yangın sönmeyince bu kez petrol istasyonundan hortum çekerek yangına müdahale edildi. Yangın yoğun uğraşlar sonrası kontrol altına alınırken, aracın motor kısmında yüklü miktarda hasar oluştu.

Yangın sonrası araç yine sanayi esnafının yardımı ile yoldan çekilirken, yangınla ilgili soruşturmanın ise devam ettiği öğrenildi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat