Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

SEL SUYU E-90’I KAPATTI

Çalören, Karandere Mahallelerinden gelen sel suyu E90 Karayolu trafiğe kapattı. Sel sularının getirdiği kaya ve ağaç parçaları sonrası İki yönlü olarak araç trafiğine kapatılan E90 karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu.
Salı günü öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış ilçe genelinde etkili oldu. İlçenin Karandere, Devekovan ve Çöalören Mahallerinde etkili olan sağanak yağış, Bölgenin araç geçişi noktasında kilit noktası olan E-90 Karayolu trafiğe kapatıldı. Karandere mevkiinde meydana gelen selden etkilenen karayolunda bazı araç sürücüleri selin ortasında mağdur oldu. Emniyet Güçlerince Aksaray istikameti çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Araç geçişlerine izin verilmeyen karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Ankara’dan yola çıktıklarını belirten tır şoförü Ali Baldıran, ‘yaklaşık 1 saattir burada bekliyoruz. Yolun açılmasını bekliyoruz. Üzerimizdeki yük saatlik yük. Buradaki çalışmalar yetersiz durumda. Bu alanda menfezlerin olması gerekiyor. Kilit noktasındaki bu alanın bu tür afet olaylarına hazırlıklı olması gerekiyor’ dedi.
E90’I ÇAMUR VE KOCA KOCA TAŞLAR KAPATTI!
Dağdan gelen sel suları nedeniyle E90 Karayolundaki asfalt görünmez hale geldi. Hele hele sel suyunun önüne kattığı koca koca taşlar gerek Büyükşehir gerekse Belediyemiz ekiplerince temizlenmeye çalışıldı. Sağanak yapışın ve sel suyunun devam etmesi ile zor anlar yaşayan iş makinaları, yaklaşık 2 saat süre çalışma sonrası E90 Karayolu yeniden trafiğe açtılar.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat