Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

TEBRİKLER GENÇLER! 3 GOLE 3 PUAN

2021-2022 sezonu 1.amatör 4.Grupta olan İlçemizin tek takımı Şereflikoçhisarspor, hafta sonunda rakibiyle karşı karşıya gelerek sezonun ilk maçını yaptı. Buna göre; Pazar Günü, Ankara’da yapılan deplasman maçında karşılaştığı Keçiören Sportif A.Ş. Spor’u yenen takımımız Şereflikoçhisarspor, 3 puanın da sahibi oldu.
2021-2022 sezonu 1.amatör 4.Grupta olan İlçemizin tek takımı Şereflikoçhisarspor, hafta sonunda rakibiyle karşı karşıya gelerek sezonun ilk maçını yaptı.
Takımımız Şereflikoçhisarspor, rakibi Keçiören Sportif A.Ş. Spor’u ile Pazar günü, saat 13.30’da Ankara’da 19 Mayıs 2 nolu sentetik sahada, karşı karşıya gelerek maç sonuna kadar kıyasıya mücadele etti.
Saatler 13.30’u gösterdiğinde hakemin çaldığı düdüğüyle başlayan maçın ilk yarısında, takımımız oyuncusu İsa’nın 25.dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçtik.
Maçın 41.dakikasında rakibin oyuncusu tarafından penaltıdan atılan golle eşitlik sağlanarak skor 1-1 oldu, ancak takımımızın mücadelesi sonucunda 42.dakikada Hasan’ın attığı golle 2-1 olan skorla öne geçtik. Maçın ilk yarısı, 2-1 skorla takımımızın üstünlüğüyle sona erdi.
Hakemin düdüğüyle tekrar başlayan maçın ikinci yarısında da, her iki takım kıyasıya mücadele etmeye devam etti.
Mücadelenin 75.dakikasında rakip takımın oyuncusu tarafından atılan golle, skor 2-2 olarak eşitlendi.
Maçın son dakikaları yaklaşırken mücadeleyi bırakmayan ve daha bir hırsla oynayan takımımız, 86.dakikada Yusuf’un attığı golle 3-2 olan skorla öne geçmeyi başardı.
İkinci yarının son saatine kadar her iki takımdan da gol gelmedi ve maç, 90.dakikada 3-2 skorla sona erdi.
Rakibini sollayarak kazanan takımımız, oynanan maçın galibi gelerek 3 puanın da sahibi oldu.
PUANLAMA SIRASINDA 4.SIRADAYIZ
Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan maçlar sonucuna göre, takımlar arasında yapılan puanlama sırasında Şereflikoçhisarspor 3 puanla, 4.sırada yer aldı.
Bu hafta sonu kendi sahasında maç yapacak olan Şereflikoçhisarspor, Esenboğa Gençlik Spor ile karşı karşıya gelecek.
Hafta sonu oynanacak maçın, tarihi ve günü ise henüz belli değil.
HALKIMIZI MAÇA DAVET EDİYORUM
Şereflikoçhisarspor Teknik Direktörü Kurtuluş Çevik; “Maç sonucu bizi çok mutlu etti. Çalışmalarımızın sonucunu alıyoruz. Bundan sonraki maçlarda da kazanmak için çalışacağız. Bu hafta sonu kendi evimizde oynayacağımız maçımızda, takımımıza destek olmak için ilçe halkımızı spor sahasına davet ediyorum” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat