Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

UYANIK SARRAF DOLANDIRICIYI YAKALATTI

İlçemizde Gaziantepli olduğu iddia edilen G.I. isimli bir şahsın, ilçedeki kuyumculara gramı düşük gremse altını satarken polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. G.I.’nın, daha önce de aynı suçtan yargılamaları devam ettiğinden ilçemizde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulduğu öğrenildi.
İddialara göre; G.I. isimli bir şahsın, Gaziantep’ten Ankara’ya doğru giderken durakladığı ilçemizde önce bir kuyumcuya giderek, üzerinde bulunan gramı düşük 3 gremse altından bir tanesini sattığı belirtildi.
Daha sonra G.I. isimli şahsın, ilçeden bulunan başka bir kuyumcuya daha gittiği, orada da yine gramı düşük gremse altının bir tanesini daha satmaya çalışırken, kuyumcu sahibinin şüphelenerek polisi aradığı, kuyumcuya gelen polis ekipleri tarafından G.I. isimli şahsın karakola götürüldüğü ve burada satmak istediği gremse altının 22 gr olması gerekirken 17 gr geldiğinin tespit edildiği öğrenildi.
Kuyumcunun şikayetçi olduğu G.I. isimli şahsın, daha öncede aynı suçtan yargılamalarının devam ettiğinden İlçemiz adliyesinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine konulduğu ifade edildi.
Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat