Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Tuz Gölü üzerinde 160 km koştular

Tuz Gölü üzerinde Türkiye’nin en uzun mesafeli ve en zorlu koşusu yapıldı. Her zaman elden ödeme alan şirinevler escort bayanları seçmek sizler için doğru olacaktır. 30 Ağustos Zafer Bayramına özel, 30 kişinin katılmış olduğu maratonda 160 Km’yi 18 saat, 3 dakika 20 saniyelik süre ile Ferhat Semiz birincilikle tamamladı.

Uzun etap ve Redbull sponsorluğunda bu yıl dördüncüsü düzenlenen Runfire Salt Lake Ultra Trail maratonu yapıldı. Pandemi nedeniyle sınırlı sayıda yarışmacının katıldığı maraton renkli anların yaşanmasına neden oldu. 28 Ağustos saat 18:00’da start verilen maratonda yarışmacılar Tuz Gölü’nün üzerinde 160 km koştular. İlçemiz Belediyesine ait günü birlik tesisin yakınında yapılan maraton 30 Ağustos’ta sona erdi.

Geçtiğimiz yıllarda 5 kategoride yapılan yarışma, bu yıl pandemi nedeniyle tek kategoride yapıldı. 30 Ağustos’ta 30 seçilmiş yarışmacı bu eşsiz etkinliğin tadını çıkardılar. Garmin Runfire Salt Lake Ultra Trail Maraton hakkında kısa bilgi veren Uzun etap koordinatörü Özgür Çelikkaya; “Tuz Gölü üzerinde 160 km’lik bir koşu organizasyonu bu. Burada festival tadında organizasyonlar yaparken, pandemiden ötürü gerekli önlemleri alarak, sadece 30 tane seçilmiş sporcu için, ayrı bir organizasyon yapıyoruz. Bu Türkiye’nin şuanda en uzun mesafeli ve en zorlu koşularından birisi. 30 kişi için 30 Ağustos’ta güzel bir etkinlik düzenliyoruz” dedi.

160 KM’Yİ 18.03:20’LİK SÜRE İLE TAMAMLADI

2 gün boyunca devam eden maratonu 18.03:20’lik süre ile Ferhat Semiz birincilikle tamamladı. Dereceye giren koşucular için 30 Ağustos Pazar günü ödül töreni düzenlendi. Birincilik ödülü Ferhat Semiz’e verildi. Runfire Salt Lake Ultra Trail maratonu ödül töreni sonrası bol bol çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat