Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Üniversite Öğrencilerileri Ankara’yı Gezdi

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Şereflikoçhisar Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin ve Şereflikoçhisar Berat Cömertoğlu Meslek Yüksekokulu’nun öğrencileri, düzenlenen program dahilinde Ankara’ya geziye katıldılar. Kitap fuarının ve müzelerin ziyaret edildiği geziden, öğrencilerin çok mutlu olduğu belirtildi.
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Şereflikoçhisar Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin ve Şereflikoçhisar Berat Cömertoğlu Meslek Yüksekokulu’nun öğrencileri, düzenlenen program dahilinde Ankara’ya geziye katıldılar.
26 Mart 2022 Cumartesi günü Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydınlı’nın desteğiyle ve Şereflikoçhisar Berat Cömertoğlu Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ahmet Sarıtaş’ın öncülüğünde düzenlenen Ankara gezisine, öğrencilerin katılımı yoğundu.
17.Ankara Kitap Fuarı ve müzelerin ziyaret edildiği gezide, AYBÜ Şereflikoçhisar Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Dr. Şehriban Aygün öğrencilere eşlik etti.
Etkinlik sonrası, oldukça olumlu geribildirimler ileten öğrenciler de; derslerin yorgunluğunu hafta sonları bu tür faaliyetlerle atmanın kendilerini oldukça mutlu ettiğini ifade ederek, gezi düzenleyen üniversite yönetimine de teşekkür ettiler.
Gezi ile ilgili yapılan açıklamada; “Rektör Prof. Dr. İbrahim Aydınlı, Twitter sosyal medya hesabından öğrencilerimize “Ankara’ya hoş geldiniz arkadaşlar…! Bir dahaki sefere Haber ederseniz size Ankara simidi ve çay ısmarlarım…” paylaşımında bulunarak geziden memnuniyetini belirtmiştir.
Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ahmet Sarıtaş da tweetine cevaben ise “Sabırsızlıkla bekliyor olacağız Hocam, yanımızda Şereflikoçhisar tahinlisi ile geleceğiz bizler de 😊” diyerek rektörün davetine icabet edeceğini belirtmiştir.” denildi.
Eğitimde, sosyal faaliyetlerin önemi vurgulayan Şereflikoçhisar Berat Cömertoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Sarıtaş da, “Hem öğrencilerin memnuniyetinin hem de üniversite yönetiminin ve akademisyenlerin de mutluluk kaynağı olduğu, öğrencilerin motivasyonunu artırmak amacıyla bu tür etkinlikleri, gerek Üniversitemizin gerekse ilçemizin destekleri ile turizm tanıtım elçiliğine devam edilecektir” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat