Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Çalışkan Müdür, öğrencilere ilkleri yaşatmaya devam ediyor!

İlçemiz Gençlik Merkezinin çalışkan Müdürü yapmış olduğu etkinliklerle öğrencilere ilkleri yaşatmaya devam ediyor. İlçemiz Gençlik Merkezi’ne üye olan 20 Üniversiteli Genç, Şereflikoçhisar Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen programla Ankara gezisine katıldı. Gezide, Ümitköy Spor Kompleksinde buz pateni yapan ve farklı yerleri de ziyaret etme fırsatını bulan gençler, bir günlük geziden dolayı mutlu oldular. Söz konusu gezinin, ilerleyen günlerde de farklı yaş ve öğrenci grupları ile devam edeceği belirtildi.
İlçemiz Gençlik Merkezi’ne üye olan 20 Üniversiteli Genç, düzenlenen programla Ankara gezisine katıldı.
Şereflikoçhisar ilçe Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen gezide, gençler ilk olarak Ümitköy Spor Kompleksindeki buz pateninde aldıkları bir saatlik dersten sonra buz pateni yapmanın keyfini çıkarttılar.
Daha sonra Ankara’da farklı yerleri de ziyaret etme fırsatını bulan gençler, bir günlük geziden dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.
“Bu tür gezilerle, Gençlerimizin boş zamanlarını en iyi şekilde geçirmelerini ve sosyalleşmelerini amaçlıyoruz”diyen İlçemiz Gençlik Merkezi Müdürü Burak Kocabeyoğlu da; “İlçe Gençlik Merkezi olarak düzenlediğimiz gezilerimize, gençlerimizin yoğun katılımı bizleri mutlu etmektedir. Bu tür gezilerimiz farklı yaş ve öğrenci grupları ile ilerleyen günlerde de devam edecektir”dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat