Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tuzgölü Yerleşkesinde Bir Lisansüstü program daha YÖK’ten onay aldı

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tuzgölü Yerleşkesi bünyesinde yer alacak bir Lisansüstü Program daha Yükseköğretim Kurulu (Yök)’ndan onay aldı.
Şereflikoçhisar Tuzgölü Yerleşkesinde, Uluslararası Ticaret ve Finans Anabilim Dalı bünyesinde Uluslararası Ticaret ve Finans Tezsiz Uzaktan Yüksek Lisans programı, YÖK’ten onay aldı.
Uluslararası Ticaret ve Finans Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ahmet SARITAŞ, yaptığı açıklamada; “Mart 2021 itibari ile Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Senatosu’nun teklifi ve YÖK’ün onayı ile alınan karar doğrultusunda Şereflikoçhisar ilçemizde “Uluslararası Ticaret ve Finans” alanında anabilim dalı ve tezli yüksek lisans programı açılmıştı. Bu programa ilk öğrencilerimizi almaya başladık.
Aynı şekilde Eylül 2021 itibariyle Uluslararası Ticaret ve Finans Tezsiz Uzaktan Yüksek Lisans programını da ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu programın özellikle iş hayatlarında kendilerini geliştirmek ve üst mevkilere yükselmek isteyen çalışanlar için çok faydalı olacağını düşünüyoruz. Açılan bu programın yerleşkemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat