Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Yıldırım Gidiyor, Engin geliyor

2020 Şubat ayından bu yana İlçemizde Kaymakam olarak görev yapan Sedat Yıldırım, 2020 Mülki İdare Amirleri atama kararnamesi sonrası Vali Yardımcısı olarak İlçemizden gidiyor. Büyük siteleri ve eşsiz yaşam alanları olan ilçemizde beylikdüzü escort kadınlarını çabuk bulabileceksiniz web sayfamızda. Yerine ise Doğubayazıt Kaymakamı Zafer Ergin geliyor.

Mülki İdare Amirleri atama kararnamesi, İçişleri Bakanlığı’nın belirlediği görev değişikliklerinin ardından Resmi Gazete’de yayımlandı. 427 mülki idare amirinin yerinin değiştiği kararname ile birlikte, pek çok ilde kaymakamlık makamındaki isimler de değişmiş oldu, bu değişimden ilçemizde nasibini aldı. Yaklaşık 3,5 yıldır ilçemizde Kaymakamlık görevini yürüten Sedat Yıldırım, Burdur Vali yardımcılığı görevine atandı.

2020 Şubat ayında Zonguldak Vali Yardımcısı iken İlçemize Kaymakam olarak atanan, ilçemizde birçok işte ilkleri yaşatan İlçe Kaymakamı Sedat Yıldırım Burdur Vali Yardımcısı oldu. Daha önceki atamalarda istediği yere ataması olmadığı için ilçemizden ayrılmayan, ancak son yapılan atamalar sonrası İlçemizden ayrılmak zorunda kalan Yıldırım’ın bu atamayı kendisi mi istediği yoksa biri ya da birileri tarafından mı yapıldığı merak konusu oldu. İlçemizde son yıllarda siyasetçiler ile birliktelik kuran, son olarak İlçemiz OSB’nin alt yapı ihalesinde adından sık sık söz ettiren kaymakam Sedat Yıldırım’ın ataması ilçede şok etkisi yaptı. Hemen her toplantıda ilçemizi sevdiğini ve kendisinin de artık Şereflikoçhisar’lı olduğuna vurgu yapan, bu yönü ile ilçemizde bir takım yapacak işleri olduğu için ayrılmak istemeyen Yıldırım’ın son atamalar listesinde hem de Vali Yardımcısı olarak isminin geçmesini bazıları “bu görevde yükselme değil, kızağa alınmadır” şeklinde yorumlarken, bazıları ise ilçemizde bulunduğu 3,5 yıl zaman zarfında pek çok yeniliğe ve çalışmaya imza atması nedeniyle taltif edildiği şeklinde yorumladılar.

Engin İlçemize geliyor!

Kaymakam Sedat Yıldırım’ın Burdur Vali Yardımcısı olması nedeniyle yerine ise Doğubayazıt Kaymakamı Zafer Ergin geliyor. Aslen Giresun’un Alucra ilçesinden olan Ergin’in kısa bir süre sonra göreve başlayacağı öğrenildi.

Tuzgölühaber Gazetesi olarak ilçemizde 3,5 yıl boyunca yapmış olduğu özverili, samimi çalışmaları, birliktelik ruhu ile vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Yıldırım’a teşekkür ediyor, İlçemiz OSB’ye katmış olduğu emeklerden dolayı ilçemiz halkının onu hiçbir zaman unutmayacağını temenni ediyor, Vali Yardımcılığında başarılar diliyoruz.

 



Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat