Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

ACİZSİN ACİZ!

İYİ Parti Ankara Bölge Milletvekili Adayı Koray Aydın, Cumartesi Günü ilçemiz Atatürk Parkındaki esnafları ziyaret ederken gerek İlçe Başkanı gerekse yanındaki kişiler tarafından gazetemiz bürosunu ziyaret etmesini istemediler. Sosyal medya hesabından sık sık “gönülleri kazanacağız” diye çığırtkanlık yapan İlçe Başkanı Avni Yıldırım’a sormak istiyoruz! Acaba sayın Aydın’a sizinle ilgili eksiklikleri ve yanlışlıkları söyler miyiz diye mi korkutunuz?
Cumartesi günü diğer siyasi partiler gibi İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın’da, “seçim çalışması” kapsamında ilçemize geldi.
Koray Aydın, ilk olarak yanında bulunan; İYİ Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri, Milletvekili Aday Adayları Hüseyin Alıcı ile Ertuğrul Çetinkaya ve partililerle birlikte pazar esnaflarını tek tek ziyaret ederek seçimde Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve partiye destek istedi.
Yaklaşık yarım saatte pazar ziyaretini tamamlayan Koray Aydın, daha sonra Atatürk Parkına geçti ve burada da seçim çalışmasına devam etti.
Parkta bulunan esnafları da tek tek ziyaret eden Koray Aydın, ziyaret sırasında ilçemiz İYİ Parti yöneticilerinin yönlendirmesiyle gazetemizi “es” geçti.
Ve Partililerden hiçbiri çıkıp ta, “ayıp olur, kısada olsa ziyaret edelim” şeklinde uyarıda da bulunmadı.
Buradan İYİ Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım’a sormak istiyoruz. Hemen hemen her gün yaşı itibari ile kendisinin kullanmayı bilmediğini düşündüğümüz sosyal medya hesabından birliktelik mesajı yayınlayıp, gönülleri kazanacağız diye çığırtkanlık yaparken, sanki çok bir iş yapmış gibi hemen yan komşu iş yerini ziyaret edip, gazetemizi es geçmekle çok bir iş yaptığınızı mı zannediyorsunuz?
Partiye yakışmayan bir hareket sergileyen İlçe teşkilatının bu hareketin yorumunu da, siz değerli okuyucularımıza bırakıyoruz.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat