Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Ak Partide Kongre heyecanı ERKAN SEYHAN TEK ADAY

Ak Parti İlçe Başkanlığının 7. Olağan İlçe Kongresi tarihi belli oldu. 16 Ekim’de yapılacak olan Kongrede Mevcut Başkan Erkan Seyhan’la yola devam kararı verildi

Pandemiden dolayı ertelenen Ak Parti İlçe Kongresinin tarihi belli oldu. 16 Ekim 2020 Cuma günü Saat: 15:00’da Güneştepe Aile Sosyal Tesislerinde yapılacak.

Mevcut Başkan Erkan Seyhan’ın tek aday olarak gireceği kongreye Ak Parti İl Başkanlığından çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.

Kongre hakkında açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan, “14 Ağustos 2001 tarihinde geleceğin güçlü Türkiye’sinin inşası hayalini gerçeğe dönüştürmek için Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başlayan Adalet ve Kalkınma Partimizin bugün 7. Olağan genel kurul toplantısını yapmanın Selçuk escort bayan heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

Kongrelerinde dahi izlediği siyasi duruşu ile birçok kesimi imrendiren partimizin olağan kongresi bizim bir düğünümüz, şenliğimiz ve demokrasi şölenimizi işaret etmektedir diyen Seyhan; “AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve bu büyük davaya inanmış kadrolarıyla birlikte yüzyılımızın ilk çeyreğinde  kimsenin hayal bile edemediği atılımlar gerçekleştirilmiştir, ne mutlu ki bana; dünyanın büyük bir ilgi izlediği Türkiye’nin inşasına yön veren bu davanın bir neferi olarak AK Parti’de aktif siyasetin içerisinde yer almanın onuru ve gururunu bir kez daha yaşıyorum” dedi.

Değerli hemşehrilerim; 2017 yılında başlayan İlçe Başkanlığı görevim hamd olsun 7. Olağan genel kurul sürecinde, yeniden milletimize hizmet etmek için yola çıkan bu kutlu davanın bir parçası olmak için adaylık sürecimiz devam ediyor diyen Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan; “Demokrasi şölenimiz olan genel kurul toplantımız 16 Ekim Cuma günü saat 15:00’da Güneştepe Aile Sosyal Tesislerinde yapılacak, gönül isterdi ki büyük bir katılımla düğün tadında geçecek olan kongremizi hep birlikte icra edelim, ne yazık ki korana virüs pandemisi nedeniyle bazı tedbirler eşliğinde kongremizi inşallah hayırlısı ile tamamlayacağız. Tüm bu duygu ve düşüncelerimle 7. Olağan kongremizin başta ilçemize, ilimize, ülkemize ve tüm partililerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, en kalbi duygularımla değerli hemşehrilerime saygılarımı sunuyorum” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat