Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

AK PARTİ’DE TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILDI

31 Mart’ta yapılacak olan Yerel seçimler öncesi Ak Parti’de temayül yoklaması yapıldı. Sincan Kongre ve Fuar Alanı’ndaki temayül yoklamasında İlçemizden yaklaşık 120 kişi oy kullandı. Kamuoyuna sızan temayül yoklaması sonuçlarına göre Mevcut Belediye Başkanı Memiş Çelik, eski İlçe Başkanı Erkan Seyhan ve bir dönem İlçe Başkanlığı yapan Sait Başaranın ilk üç isim arasında yer aldığı edinilen bilgiler arasında yer aldı.
Ak Parti 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere aylar kala en iyi tercihi yapabilmek adına temayül yoklaması yaptı. İlçemizden Mevcut Belediye Başkanı Memiş Çelik, eski İlçe Başkanı Erkan Seyhan, bir dönem İlçe Başkalığı yapan Sait Başaran, Şeref Koçak, Fatih Baysal, Kerem Yalım, Ferda Polat, Kayhan Ümit Kutlucan, Hüdaverdi Ünal ve Bayram Sönmez için oy kullanıldı.
Ak Parti İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle Başkanları ve Meclis üyeleri olmak üzere yaklaşık 120 kişi temayül yoklamasında oy kullandı. Bilgisayar üzerinden kabinlerde yapılan temayül yoklamasında oy kullanacak kişilere; Belediyeyi hizmetleri yönünden nasıl buluyorsunuz? Halkla İlişkiler yönünden basıl buluyorsunuz?, Teşkilat İlişkileri yönünde nasıl buluyorsunuz?, Partimizin İlke ve değerleri açısında nasıl buluyorsunuz?, Belediye Başkanının yeniden aday gösterilmesini ister misiniz? Ve en alt kısımda ise Şereflikoçhisar İlçe Belediye Başkanlığı için başka önereceğiniz kimse var mı? Varsa adı ve soyadını yazın diyerek iki isim yazılmasını istediler.
Saat 10:00’da başlayan Temayül yoklaması saat:16:00’da sona erdi. Sonuçlar hakkında her hangi bir resmi açıklama yapılmazken, kamuoyuna sızan bilgilere göre Mevcut Belediye Başkanı Memiş çelik, eski İlçe Başkanı Erkan Seyhan ve bir dönem İlçe Başkalığı yapan Sait başaranı ilk üç isim arasında yer aldığı edinilen bilgiler arasında yer aldı.
Ak Parti’de temayül yoklamasının sonuçlarının açıklanmayacağı ancak, Aralık ayının son haftası gibi 31 Mart’ta Aday olacak Belediye Başkan Adayının isminin açıklanması bekleniyor.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat