Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Alıcı’dan Yavaş’a destek “SEN DOĞRU DUR; EĞRİ BELASINI BULUR”

Yerel seçim öncesinde sahte senet ve görevi kötüye kullanma suçlaması ile hakkında dava açılan Mansur Yavaş geçtiğimiz günlerde beraat etmesi sonrası CHP İlçe başkanı Mustafa Alıcı Destek açıklaması yaptı. Sayın Başkanımız Mansur Yavaş’ın her zaman yanındayız ve Şereflikoçhisar’dan sesleniyoruz! Diyen Alıcı; “Sen doğru dur; eğri belasını bulur. Doğru duvar yıkılmaz” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adaylığı sürecinde sahte senet ve görevi kötüye kullanma suçlaması ile karşı karşıya kalan Mansur Yavaş hakkında açılan davanın karar duruşması geçtiğimiz günlerde yapıldı. Ankara 33. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan duruşmaya tarafların avukatları katılmış, Yavaş’la ilgili suçlamanın gerçekle ilgisi olmadığı ortaya çıkmış ve mahkeme Mansur Yavaş hakkında beraat kararı vermişti. Bu Mersin Vip escort kararın verilmesinin ardından CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı Yavaş’a destek açıklaması yaptı.

Açıklamasında; “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’ın avukatlık yaptığı dönemde ‘’senetle mükerrer tahsilat gerçekleştirmeye çalıştığı ‘’ iddiasıyla yargılandığı davada beraat etti” diyen Alıcı; “ İşin garip tarafı ise Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’a atılan bu iftirayı, Ankara’nın parsel parsel satılmasına göz yumanların miting alanlarında mesnetsizce dile getirip oy cambazlığına bürünmesidir. İddiayı ortaya atan saygın iş adamı! Çeşitli suçlardan mahkeme tarafından aranmaktadır” dedi.

Hepimizin bildiği üzere doğruların eninde sonunda ortaya çıkma gibi güzel bir huyu vardır diyen CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı; “Seçim meydanlarında bu mesnetsiz iddiaları konuşanlar, sayfa sayfa haber yapanların şimdi yapması gereken tek bir durum vardır. Oda Sayın Mansur yavaş ve Ankara halkından özür dilemektir. Çirkin ve çamur siyaseti yaparak bir şeyler umanlara adalet en büyük dersi verdi. KAZANAN onur, kazanan dik duruş, kazanan bu milletin hakkını savunmak ve kazanan yine Türkiye’mizin Başkenti Ankara oldu” dedi. Alıcı açıklamasına şu ifadelerle son verdi. ‘’Bizler kavgaya, çatışmaya gelmiyoruz. Tam tersine kardeşliğimizi pekiştirmeye, Ankara’mızı yaşanılır kılmaya, huzurlu ve sağlıklı bir kent haline getirmeye geliyoruz’’ diyen Sayın Başkanımız Mansur Yavaş’ın her zaman yanındayız ve Şereflikoçhisar’dan sesleniyoruz! Sen doğru dur; eğri belasını bulur. Doğru duvar yıkılmaz.”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat