Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tuz Gölü Yerleşkesinde YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLADI

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde olduğu gibi Üniversiteye bağlı ilçemizdeki Tuz Gölü Yerleşkesinde de yüz yüze eğitim, 4 Ekim tarihinde başladı. Bu yıl 1220 Üniversiteli genç, ilçemizde Üniversite okumaya başlarken verilen yüz yüze eğitim, korona virüs tedbirleri çerçevesinde yapılıyor.
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde olduğu gibi Üniversiteye bağlı ilçemizdeki Tuz Gölü Yerleşkesinde de yüz yüze eğitim, 4 Ekim tarihinde başladı.
AYBÜ Tuz Gölü Yerleşkesinde açıklanan tercihler sonucunda 400 Öğrenci Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Berat Cömertoğlu Meslek Yüksekokulu’na, 800 öğrenci de Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Şereflikoçhisar Uygulamalı Bilimler Fakültesine yerleşirken 20 öğrenci de Yüksek Lisansta olmak üzere bu yıl Üniversite’de toplam 1220 öğrenci eğitim görecek.
2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının Öğretim Görevlilerine ve öğrencilere hayırlı olsun temennisinde bulunan Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan V. Doç.Dr.Ahmet Sarıtaş; “Üniversitemiz, 2021-2022 eğitim – öğretime 4 Ekim Pazartesi Günü başladı. Eğitimimiz, koronavirüs tedbirleri çerçevesinde yüz yüze veriliyor.
2021 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı, tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Şereflikoçhisar Tuz Gölü Yerleşkesi bünyesinde yer alan önlisans, lisans ve yüksek lisans programlarının kontenjanlarının hepsi dolmuştur.
Yeni eğitim-öğretim yılı, Öğretim Görevlilerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat