Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

UZUNÖZ, “ESO’YA ADAYIM”

İlçemiz genç esnaflarından Onur Uzunöz Esnaf ve Sanatlar Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Uzunöz, “Esnafa yarar sağlayıp, esnafı güçlendirerek sıkıntılarını çözüme kavuşturabilmek adına tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.
Yaklaşık 16 senedir ilçemizde esnaflık yapan Onur Uzunöz, bir kaç ay sonra yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Odasına Başkan adayı olduğunu açıkladı. Esnaf Odasına aday olmamın amacı esnafa yarar sağlayarak birleştirip, esnafı güçlendirerek esnafın sıkıntılarını çözebilmek. Bunun için tüm gücümüzle çalışacağız. Genç ve dinamik bir yönetime sahip olacağız” dedi.
Pandemi süreci bir yanda, gelişen değişen teknoloji bir yanda, internet satışı bir yanda esnafımızın her geçen gün biraz daha kan kaybettiği şu dönemde, hayata geçireceğimiz farklı projeler ile ilçe esnafımızın yanında olacağız” dedi.
İlçemizde bazı konuların değişmesi gerektiğine dikkat çeken Uzunöz, “Artık bazı şeylerin değişmesi gerek. İlçe esnafımız her geçen gün kan kaybeder duruma geldi. İlçe dışına alışveriş için çıkan vatandaşımızın İlçemiz esnafından alışveriş yapması için yenilikler yapacağız. Esnaflarımıza destek ve yardımlaşma amaçlı faaliyetlerde bulunup birliktelik sağlayacağız. İlçemiz Esnafının hakkını her alanda ve platformda savunacağız. İlçe merkezinde, belde ve köylerde bulunan esnaflarımızın sıkıntılarını çözmek için kurum ve kuruluşlarla sürekli irtibat halinde olacağız. Şeffaf bir yapıya sahip olup, esnaflarımızın esnaf odasını rahatça kullanmalarını sağlayacağız” dedi.
Uzunöz, esnaflarımızın hak ettiği desteği bulamadığını, bazı konularda mevcut odamızın yetersiz kaldığını, yapılacak olan çok ufak yeniliklerle ilçemiz esnaflarının yüzlerinin güleceğini ifade etti.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat