Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

ARA SINAVLAR AYBÜZEM ÜZERİNDEN YAPILACAK

İlçemiz Tuzgölü Yerleşkesinde bulunan Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Berat Cömertoğlu Meslek Yüksekokullarında 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemine mahsus olmak üzere ara sınav sınavlar şeffaflık ve denetlenebilirlik ilkesi esas alınarak uzaktan eğitim yöntemleriyle AYBUZEM üzerinden çevrimiçi olarak yapılacaktır.
Yakın zamanda ülkemizde yaşanan ve birçok bölgemizi etkileyen depremler çoğu konuda olduğu gibi eğitim sürecinde de bazı değişikliklere neden oldu. Bu süreçte eğitim öğretim dönemi, Yükseköğretim Kurulunun Başkanlığının almış olduğu karar doğrultusunda ülke genelinde online olarak uzaktan devam etti.
Bu konu üzerine değerlendirmede bulunan Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Şereflikoçhisar Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Vekili ve Şereflikoçhisar Berat Cömertoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sayın Ahmet Sarıtaş;“Tuzgölü Yerleşkemizde bulunan Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Berat Cömertoğlu Meslek Yüksekokullarında 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemine mahsus olmak üzere ara sınav sınavlar şeffaflık ve denetlenebilirlik ilkesi esas alınarak uzaktan eğitim yöntemleriyle AYBUZEM üzerinden çevrimiçi olarak yapılacaktır. Bu kapsamda eğitim-sınav adaleti ve bütünlüğünün sağlanabilmesi için Rektörlüğümüzce, 24.04.2023 tarihinde başlayacak ara sınavlara(vizelere) kadar mevcut uzaktan ders uygulamalarına aynı şekilde devam edilmesine karar verilmiştir.
Ara sınavlar sonrası devam edecek eğitim ve öğretim süreci ile ilgili değerlendirmeler ise temayül yoklaması yöntemi ile üniversitemiz bünyesinde çalışan ataşehir escort akademik personellerin ve öğrencilerimizin vereceği görüşler doğrultusunda Üniversitemiz Senatosunda kararlar alınacaktır. Uluslararası lojistik ve Finans Anabilim Dalımızda tezsiz yüksek lisans uzaktan eğitim çevrimiçi olarak ve tezli yüksek lisansımız ise hibrit olarak eğitime devam edilecektir. Üniversitemiz Senatosunun 2022-2023 eğitim öğretim yılı Bahar Dönemi ile ilgili vereceği kararlar kamuoyuna duyurulacaktır. Bütün öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar dilerim.” şeklinde konuşmalarını tamamlamıştır.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat