Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

ATB’den yatılı okuyan öğrencilere kırtasiye, temizlik ve giyim yardımı

Ankara Ticaret Borsası tarafından Şehit Figen Gündüz Yatılı Bölge Ortaokulu’nda okuyan öğrencilere kırtasiye, giyim, temizlik ve kişisel gelişim oyunları yardımında bulunuldu. Söz konusu yardımları dağıtmak için ilçemize gelen hemşehrimiz ATB Başkanı Faik Yavuz, ilçemizde Belediye Başkanı Memiş Çelik’i ve Kaymakam Zafer Engin’i de ziyaret etti.
Ankara Ticaret Borsası tarafından Şehit Figen Gündüz Yatılı Bölge Ortaokulu’nda okuyan öğrencilere kırtasiye, giyim, temizlik ve kişisel gelişim oyunları yardımında bulunuldu.
Ankara Ticaret Borsası (ATB) Meclis Başkanı İbrahim Öztürk, ATB Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz ve beraberindeki ATB heyeti, Şereflikoçhisar Şehit Figen Gündüz Yatılı Bölge Ortaokulu’nda okuyan öğrencilere kırtasiye, giyim, temizlik ve kişisel gelişim oyunları yardımını dağıtmak için ilçemize geldiler.
Geleneksel hale gelen yatılı öğrencilere destek etkinliğinde, bu sene ilk defa öğrencilerin her birine enstrüman hediye edildi. Her bir öğrenciye birer tane düşecek şekilde gitar, saz ve flüt hediye edilen öğrencilerin, pandemi döneminde azalan sosyal aktivitelerin hızla artırılması hedeflendi.
BELEDİYE BAŞKANI VE KAYMAKAM ZİYARET EDİLDİ
ATB Başkanı Faik Yavuz ve beraberindekiler, ilk olarak Belediye Başkanı Memiş Çelik’i makamında sonra Kaymakam Zafer Engin’i makamında ziyaret etti.
Yapılan ziyaretlerde, ilçemizin sorunları ve önerileri istişare edildi.
ŞEHİT FİGEN GÜNDÜZ YATILI BÖLGE ORTAOKULU ZİYARETİ
Belediye Başkanı Memiş Çelik’e ve Kaymakam Zafer Engin’e yapılan ziyaretlerin ardından yardımların dağıtılması için Şehit Figen Gündüz Yatılı Bölge Ortaokulu’na gidilerek öğrencilerle buluşuldu.
KONUŞMALAR;
Öğrencilere yardımlar dağıtılmadan önce gerek okumanın öneminden gerekse yapılan dağıtım konusunda konuşmalar yapıldı.
“ÇOK OKUYACAKSINIZ BU MEMLKETE FAYDALI OLACAKSINIZ”
İlk konuşma ATB Başkanı Faik Yavuz tarafından yapıldı. Başkan Faik Yavuz konuşmasında, “Bu sene okumak için sizlere her birinize birer tane olmak üzere kitap getirdik. Bunları değiştire değiştire okursunuz. Kutu oyunları getirdik beraberce bir arada oynarsınız. Bir de bu sene bir şey daha getirdik; sizlerin hepinize birer tane müzik aleti getirdik. Saz, gitar ve flüt getirdik. Bu müzik aletleri size el becerisi ve sosyallik kazandıracak. Ancak hepsinden önemlisi sizi duygusal olarak geliştirecek. Bu sayede insanları daha çok sevmeyi öğreneceksiniz” dedi.
İkinci konuşmayı yapan ATB Meclis Başkanı İbrahim Öztürk yaptı. Öztürk; “çocuklar sizlere sevgi getirdik, sizlere saygı getirdik. Sizlerden de başta aile büyüklerinize, öğretmenlerinize ve memleketinize sevgi ve saygı bekliyoruz. Derslerinizde başarılar diliyoruz. Bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Biz burada saygıyla sizin önünüzde eğiliyoruz bunu bilin. Yolunuz açık olsun” şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Memiş Çelik te; “Ben burada öğrencilerimizin huzurunda ATB Başkanımız hemşehrimiz Faik Yavuz’a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Anladığım kadarıyla bunlar alışkanlık haline gelmiş, her yıl sizleri ziyaret ediyor. Çünkü sizler, bizler için çok önemlisiniz. Eğitim, beşikten başlar, mezara kadar devam eden bir serüvendir. Sizlerden tek beklentiniz var, eğitiminizi almanız, kendinizi geliştirmeniz ve Türk halkına, Türk toplumuna Ülkemize faydalı birer bireyler olarak yetişmenizdir. Şereflikoçhisar Belediyesi olarak Belediye Başkanı olarak bizler her zaman sizlerin emrinizdeyiz.” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan; “Sağ olsun Başkanımız her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklarımızı, ilçemizi unutmadılar. Her zaman bizlere çocuklarımızın bir isteği var mı? diye sorarak her zaman elleri bizlerin üzerinde. Bugünde o vesileyle tekrar öğrencilerimizle buluştular. Ben teşekkür ediyorum ilçem ve öğrencilerimiz adına” şeklinde konuştu.
Son konuşmayı yapan Ticaret Odası Başkanı Çetin Aslan’da; “Ben de bu okul mezunuyum. Okumak çok güzel bir şey. Ben biraz haylaz öğrenciydim, çok sopa yedim. Siz görünüş olarak öyle değilsiniz. Hepinizi seviyorum, kutluyorum” dedi.
Konuşmalardan sonra öğrencilere yardımlar dağıtıldı.
ATB Heyetine Meclis Başkanı İbrahim Öztürk ve ATB Başkanı Faik Yavuz’un yanı sıra, ATB Başkan Yardımcısı Şemsettin Aktuğlu, ATB Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Coşgun, Murat Başar, Hasan Ersan, Şakir Çetin, ATB Genel Sekreteri Eyüp Şenol Ömeroğlu ve ATB Genel Sekreter Yardımcısı Gül Kara katıldı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat