Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Bağımlılıkla Mücadele Ankara’da Masaya Yatırıldı TOPLANTIYA KAYMAKAM ZAFER ENGİN’DE KATILDI

Ankara Valiliği tarafından Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı ve Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı düzenlendi. Çalıştaya Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Üyesi olan Kaymakam Zafer Engin de katıldı.
Ankara Valisi Vasip Şahin başkanlığında düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu, Kaymakam Zafer Engin’in de katılımları ile Ankara’da gerçekleştirildi.
Kurul öncesinde Ankara Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü ve Hacı Bayram Veli Üniversitesi organizasyonu ile “Ben olsaydım” mottosuyla Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı düzenlendi.
Madde bağımlılığı hakkında farkındalık kazandırılması amacıyla düzenlenen çalıştay ile katılımcılar tarafından tespit edilen sorunlara çözüm önerileri geliştirilerek; alkol, tütün, uyuşturucu ve davranış bağımlılıklarının önüne geçilmesi hedefleniyor.
Ankara ve diğer illerden gelen akademisyenler moderatörlüğünde ilgili kurumlardan gelen yetkililer tarafından Alkol Bağımlılığı İle Mücadele, Tütün ve Tütün Bağımlılığı İle Mücadele, Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İle Mücadele ve Davranışsal Bağımlılıklarla Mücadele konu başlıkları altında pek çok konu çalıştay da masaya yatırıldı.
Çalıştayda ele alınan ve elde edilen veriler ışığında oluşturulan raporun ve bağımlılıkla mücadele kapsamında genel bir değerlendirmenin yapıldığı Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu’na; Ankara Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri, kurul üyesi üniversite rektörleri, il müdürleri, kaymakamlar, belediye ve bazı STK temsilcileri ile çok sayıda ilgili uzman katıldı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat