Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

“Bayat Ekmekleri Çöpe Atmayalım Askıya Takalım” Projesi Başlatıldı

İstiklal Mahallesi Muhtarı Menderes Salcan, yine farkını ortaya koyarak bir projeye daha imza attı. Muhtar Salcan, “Bayat ekmekleri çöpe atmayalım askıya takalım” projesi kapsamında mahallesinin 8 noktasına direklere bayat ekmekleri asarak hayvan sahibi olan ihtiyaca muhtaç vatandaşların almasına imkan sağlıyor. Projedeki amaç; ihtiyaç fazlası ekmeklerin değerlendirerek ekmek israfın önüne geçmek olduğu belirtildi.
İstiklal mahallesi muhtarı Menderes Salcan,”bayan ekmekleri çöpe atmayalım askıya takalım” projesini başlatarak, mahallesinin 8 noktasına direklere astığı bayat ekmeklerle hayvan sahibi olan ihtiyaca muhtaç insanların almasına imkan sağlıyor.
Bayat ekmeleri bizzat kendisi asan Muhtar Menderes Salcan, projedeki amacının; ihtiyaç fazlası ekmekleri değerlendirerek, ekmek israfın önüne geçmek olduğunu söyledi.
İstiklal Mahallesi Muhtarı Menderes Salcan; “Askıda ekmek projemizi başlattık. Hayvan sahipleri olan ihtiyaca muhtaç vatandaşlarımız askıya bırakılan ekmekleri alabilir. Projemiz, ilçemize ve mahallemize hayırlı olsun” dedi.
2 dönemdir İstiklal mahallesi muhtarı olan ve bugüne kadar yaptığı projeleriyle mahallenin sevgisini kazanan Menderes Salcan, “Bayat ekmekleri çöpe atmayalım askıya takalım” projesiyle de farkını bir kez daha ortaya koydu.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat