Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Başaran ve Baysal Ak Parti’den Aday Adaylıklarını Açıkladılar

Bir dönem Ak Parti İlçe Başkanlığı yapan Sait Başaran ve yine bir dönem Ak Parti Belediye Meclis Üyesi olan Fatih Baysal Belediye Başkanlığı için aday adayı olduklarını açıkladılar.
31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimleri aylar kala Belediye Başkanı olmak isteye Aday Adayları gün yüzüne çıkmaya başladı. Ak Partiden 2 isim 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan Aday Adaylıklarını açıkladılar.
Bir dönem Ak Parti İlçe Başkanı olarak görev yapan Sait Başaran ve yine bir dönem Ak Parti Belediye Meclis Üyesi olan Fatih Baysal Ak Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olduklarını açıkladılar.
Aday adaylığı hakkında açıklama yapan Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Sait Başaran, Bir yola çıktık, niyetimiz hayr, sonumuz da hayır olsun inşallah diyen Başara; “Geçmişten gelen siyaset ve hizmet tecrübelerimizin bize verdiği çalışma şevkini hiç kaybetmedik. Şimdi de önce devletimiz ve milletimiz sonrada ilçemiz için çalışmak yorulmak geliştirmek ilerletmek ve ilçemize katma değer katmak adına Ak Parti Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığımı açıklıyorum” dedi.
Tüm siyasi büyüklerimin ve hemşehrilerimizin dualarına ve desteklerine talibim diyen Başaran; “Biz Allah tan her şeyin hayırlısını diledik, olurda Rabbim bu şerefli görevi yapmayı bize nasip ederse hep birlikte, ilçemizi kalkındırmak hakkın ve haklının yanında olmak hizmeti en uzak köşeden en yakın köşeye kadar, kişi ve ideoloji gözetmeksizin adil bir şekilde ulaştırmak için el ele çalışacağız. Selamlar Saygılar” dedi.
Ak Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Baysal ise yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelereyer verdi. “Kıymetli Hemşehrilerim; malumunuz olduğu üzere 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler aday adaylığı süreçleri Ak Parti Genel Merkezimiz Seçim İşleri Başkanlığı tarafından açıklanmış ve resmi olarak süreç başlamıştır. Öncelikle bu sürecin başta ilçemiz olmak üzere ülkemiz için hayırlar getirmesini temenni ederim.
Şahsım da ilçemiz için katkı koymak ve birlikte ilçemizi ortak akılla yönetmek adına göreve talip olduğumu belirtmek istiyorum. Bu kapsamda Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı aday adaylığımı açıklıyor, destek ve dualarınızı bekliyorum, Bir hemşehriniz, kardeşiniz olarak emin olunuz ki Kavgadan Uzak, Birleştirici Tavrımdan Taviz Vermeyecek, Birlik Beraberlik İçerisinde İlçemizi Bir Adım İleriye Taşımanın Gayretinde Olacağım.
Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız Heyecanımızla, enerjimizle pes etmeyerek her şeyin en güzelini hak eden ilçemiz için çalışacağımdan şüpheniz olmasın. Emin olun Partimiz ve Cumhur İttifakımız ole Şereflikoçhisar’a hak ettiği projeleri kazandırarak, ilçemizi hak ettiği noktaya hep birlikte getireceğiz.
Biz bir olacağız, diri olacağız, iri olacağız ve hep birlikte Şereflikoçhisar olacağız. Ayrıca AK Partimizden ve Cumhur İttifakı ortaklarımızdan aday adaylığı başvurusu yapacak olan tüm dava arkadaşlarımı şimdiden tebrik ediyorum. ŞEREFLİKOCHİSARIMIZA, her birimizin aday adaylığının hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Son olarak bilmenizi isterim ki Şehirler fetheden, şehirler imar eden Sultanımız Fatih Mehmed Han’ın “Hüner bir şehir bünyâd etmektir; Reâyâ kalbin âbâd etmektir” Dizelerine ithafen asil marifetin bir şehir imar etmekle birlikte; o şehirde yaşayanların kalbini kazanmak, onları mutlu etmek olduğunu çok iyi biliyoruz. Dua ile..

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat