Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

BİR RAMAZAN BAYRAMINI DAHA GERİDE BIRAKTIK

Ramazan Ayının ardından bir ramazan bayramını daha geride bıraktık. Acısıyla tatlısıyla geçirdiğimiz bu 3 günlük ramazan bayramında, Ülkemizde 2 yıl süren covid-19 salgınından sonra insanlar uzaktaki ailelerine ve sevdiklerine kavuştular, birlikte olarak özlemlerini ve hasretlerini gidererek bayramın keyfini çıkardılar. Ayrıca İlçemizde, bayramın ilk günü Kaymakamlık tarafından düzenlenen programla protokol bayramlaştı.
Acısıyla tatlısıyla bir ramazan bayramını daha geride bıraktık.
Ülkemizin, 2 yıl Covid-19 salgınıyla mücadelesinden sonra bu yıl ilk defa ramazan ayında insanlar uzaktaki ailelerinin ve sevdiklerinin yanlarına giderek kavuştular. 3 günlük bayram süresince de hasretlerini ve özlemlerini gidererek bayramın keyfini çıkardılar.
İLÇEMİZDE PROTOKOL BAYRAMLAŞTI
Ramazan bayramı nedeniyle Kaymakamlık tarafından düzenlenen programda, ilçemiz protokolü bayramlaştı.
Kent Müzesinde yapılan bayramlaşma sırasında; Kaymakam Zafer Engin, Kara Kuvvetleri Tatbikat Merkezi Komutan Vekili Yüzbaşı Fatih Bekar, Belediye Başkanı Memiş Çelik, İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Üstçavuş Ahmet Erdem, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Çitken, Siyasi Partiler Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Oda Başkanları ve çok az sayıda vatandaşlar katıldı.
Bayramlaşma, sohbet eşliğinde sona erdi.
Diğer yandan bu yıl ramazan bayramında, son 2 yılda covid-19 pandemi nedeniyle gidilemeyen camiler dolarken, mezar ziyaretleri de yoğundu.
Bayram dönüşünde de E-90 Karayolunda trafik yoğunluğu yaşandı.
*KAYMAKAM ZAFER ENGİN GÖREV YAPAN PERSONELLERİ ZİYARET ETTİ
Ramazan Bayramı nedeniyle Kaymakam Zafer Engin, Şereflikoçhisar Şehit Volkan Alıcı Polis Merkezi Amirliği’nde ve İlçe Devlet Hastanesi’nde görevleri başında bulunan personelleri ziyaret etti.
Ziyaret sırasında; Kara Kuvvetleri Tatbikat Merkezi Komutan Vekili Yüzbaşı Fatih Bekar, Belediye Başkanı Memiş Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Çitken, İlçe Jandarma Komutan V. Asb. Üçvş Ahmet Erdem, İlçe Müftüsü İsmail Göksu ve İlçe Devlet Hastanesi Başhekim Yrd. Seyfullah Kurt da vardı.
Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Zafer Engin, görev yapan personellerin Ramazan Bayramlarını kutlayarak, başarılar diledi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat