Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Danışkan; “ Şifa Merkezi Olacağız!”

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Adnan Danışkan, yapmış olduğu açıklamasında birkaç projesinden bahsederek, Şereflikoçhisar’a Şifa Merkezi olacağız” dedi. Kısa-Orta ve Uzun Vadeli Projelerle, İlçemiz Hak ettiği yere kavuşturacaktır diye Danışkan; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışıyla Şereflikoçhisar’a ve kıymetli hemşehrilerimize şifa olmaya geliyoruz.” Dedi.
31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerden aday adaylıklarının açıklanması sonrası Aday Adayları çalışmalarına başladı. 31 Mart Yerel seçimlerinde İlçemiz Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Başka Aday Adayı olan Adnan Danışkan, Gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Yusuf Özdemir’e çalışmaları ve projeleri hakkında kısa kısa bilgiler verdi.
Belediye Başkan Aday Adayı Adnan Danışkan “Milliyetçi Hareket Partisi Üretken Belediyecilik” Anlayışı ile ŞİFA Merkezi; ŞİFA MERKEZİ (Şereflikoçhisar İçme Suyu ve Faydalı Araştırmalar Merkezi) Projemiz ile Şereflikoçhisar’a ŞİFA Olacağız. ŞİFA Merkezi Tüm Hemşerilerimizi Bir Araya Getirecek 30’dan Fazla Projemizin İlkini Paylaşmıştık ŞİFA SU; hem istihdam hem de İlçemizin Reklam ve Tanıtımı noktasında ŞİFAmız olacak Diğer bir hususta Şereflikoçhisar’ın TBMM’de İlçemizi Temsilen Bir Milletvekiline Sahip Olması Bunun İçinde Yapılması Gerekeni Çok İyi Biliyoruz” dedi.
Ankara’da Aktif Dernekler Topluluğu Oluşturacağız Yani ŞEREFLİKOÇHİSARLILAR FEDERASYONU-KONFEDERASYONU Ve Son Olarak ta VAKIF Kurulumunu Tamamlayacağız. Bir Araya Getirdiğimiz Hemşerilerimizin İçinden Merkez Belediyelerde, Belediye Başkanları Meclis üyeleri Muhtarlar En önemlisi de Milletvekilimize kavuşacağız” diyen MHP İlçemiz Belediye Başkan Aday Adayı Danışkan; “ ŞİFA VAKFI İle Şeffaf bir Yardımlaşma ağı kuracağız. İhtiyaç sahibi hemşerilerimiz yardım ve burslara ulaşmakta sıkıntı çekmeyecek, Yardım etmek isteyen Hemşerimizde denetlenebilir ŞİFA VAKFI sayesinde gönül rahatlığıyla yardımda bulunabilecek” dedi.
Danışkan açıklamasına şu ifadelerle son verdi. “Şereflikoçhisar Halkı müsterih olsun Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışı tüm hemşerilerimize tesir edecek ŞİFA Olacak, Kısa-Orta ve Uzun Vadeli Projelerimiz İlçemizi Hak ettiği yere kavuşturacaktır. “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri doğrultusunda, Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı adına ilk resmi adımı atarak; toprağında doğup ocağında büyüdüğüm, havasından güç alıp suyuna gönül verdiğim, Şereflikoçhisar için yola revan olduk. Başta Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi olmak üzere, Genel Merkez yöneticilerimize, İl Başkanımız Sayın Alparslan Doğan’a, İl Yöneticilerimize ve İlçe Başkanımıza şükranlarımı arz ederim. Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışıyla Şereflikoçhisar’a ve kıymetli hemşehrilerimize şifa olmaya geliyoruz.”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat