Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Doğan; “ TAMAM İNŞALLAH”

İlçemiz Yeniden Refah Partisi İlçe Teşkilatı, 2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimleri dolayısıyla seçim çalışmalarına başladı. Ziyaretlerinde destek isteye YRP Belediye Başka Adayı Muhammed Doğan; “ tamam inşallah” dedi.
“TAMAM İNŞALLAH” sloganıyla seçim çalışması kapsamında esnafları ve pazar ziyaretleri yapan Yeniden Refah Partisi, seçimde partilerine destek istediler.
Salı günü de yerel basını da ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Muhammed Doğan: Kadın Kolları Başkanı Feyzanur Demirbaş ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Nargül Çetin, Nesile Öcal ve Hatice Doğan ile birlikte gazetemizi de ziyaret etti.
Ziyarette Yusuf Özdemir ile birlikte sohbet eden Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Muhammed Doğan, ziyaret ettikleri esnafların ve pazardaki halkın teveccühlerinin çok iyi olduğunu belirterek, seçimde “TAMAM İNŞALLAH” dedi ve ilçemizde Belediyenin Yeniden Refah Partisi’nin alacağını ifade etti.
Çevre mahallelerini de ziyaret edeceklerini belirten Muhammed Doğan, “elimizden geldiğince halkımızla iç içe olacağız” ifadelerini kullandı.
Son olarak partinin ilçemizdeki üye sayısının da iyi olduğunu söyleyen Muhammed Doğan, bir taraftan üye kayıtlarının devam ettiğini de vurguladı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat