Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Emniyet Kemeri Takmayan Sürücü Canından Oldu

E90 Karayolu Akin Mahallesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan araç takla attı. Emniyet Kemeri takmayan sürücü olay yerinde can verirken, eşi de yaralandı.
Trafik canavarı bir can daha aldı. Salı günü E90 Karayolu Akin Mahallesi yakınlarında meydana gelen tek taraflı trafik kazasında kontrolden çıkan araç takla attı. Kazada Emniyet Kemeri takmayan sürücü olay yerinde can verirken, araçta bulunan eşi ise yaralandı.
Salı günü saat:14:00 sularında meydana gelen kaza ile ilgili iddialara göre 51 plakalı araç sürücüsü D.T. Ankara istikametinden Aksaray istikametine seyir halinde iken Akin Mahallesi yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç takla atarak durabildi. Kazada araç sürücüsü D.T emniyet kemeri takılı olmadığı için araçtan fırlayarak olay yerinde can verirken, araçta bulunan eşi F.T ise yaralandı. Olay yerine gelen Ambulans ile İlçemiz Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı kadının tedavisi devam ederken, olay yerinde can veren araç sürücüsünün cansız bedeni ise İlçemiz Devlet Hastanesine morguna kaldırıldı.
EMNİYET KEMERİ HAYAT KURTARIR!
E90 Karayolunda yaşanılan talihsiz kaza ve bir kişinin yaşama veda etmesi sonrası Emniyet Güçleri sürücüleri uyardı.
Yetkililer emniyet kemeri konusunda vatandaşları uyararak; “Emniyet kemerleri hayat kurtarmaya yardımcı olmaktadır. Olası bir kaza anında araç içindekileri koruyan ve yaralanmaları en aza indiren emniyet kemeri, en önemli güvenlik unsurlarından biridir. Araçtayken emniyet kemeri takmayanlar, kendilerini ciddi yaralanma ve hatta ölüm riskiyle karşı karşıya bırakırlar. Bu yüksek yaralanma riskine ek olarak, emniyet kemerini takmamak da bir kazaya karışmanız durumunda sigorta haklarından yararlanmanız konusunda sizi zora sokabilir. Aynı zamanda emniyet kemerinin takılmamasının cezai yaptırımları bulunmaktadır” denildi.
Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat