Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Enerji, Gençlik ve Spor Bakanları ziyaret edildi

Belediye Başkanı Memiş Çelik Ak Parti Milletvekilleri ile Enerji Bakanı ile Gençlik ve Spor Bakanlarını ziyaret ederek ilçemizle ilgili konularda görüşme yaptı.
Belediye Başkanı Memiş Çelik ilçemiz için yapılacak çalışmalarla ilgili Bakanları ziyaret etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda iki Bakanı ziyaret eden Başkan Çelik, ziyaretlerle ilgili açıklama yaptı. Yapılan ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Memiş Çelik; ‘’İlçemizin enerji projeleri ve yatırımları hususunda Bakanımız Sayın Dönmez ile görüşmelerde bulunduk. Yaptığımız görüşmelerde ilçemizdeki tuzla konusu, doğalgaz çalışmaları, eski belediye iş hanında bulunan TEDAŞ’a tahsis edilen iş yerlerinin geri tahsisi gibi konulardaki taleplerimizi ilettik” dedi.
GENÇLİK VE SPOR BAKANI DA ZİYARET EDİLDİ
Enerji Bakanının ziyaretinden birkaç gün sonra bu kez Gençlik ve Spor Bakanı ziyaret edildi. Belediye Başkanı Memiş Çelik, AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, Bala Belediye Başkanı Sayın Ahmet Buran, AK Parti Elmadağ İlçe Başkanı Sayın Eyyüp Tekiner ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek ilçemizde hayata geçirilmesi hedeflenen projeler hususunda görüşmelerde bulundu.
Belediye Başkanı Memiş Çelik yapılan ziyaretle ilgili yaptığı açıklamasında ‘’İlçemizde hayata geçirilmesi hedeflenen spor kompleksi projesi ile alakalı olarak görüşmeler gerçekleştirdik. Mustafacık Mahallesi şehri stadyumu mevkiinde içerisinde birçok donatısı bulunan spor kompleksi görüşmelerimizden olumlu sonuçlar aldık. Aynı zamanda yaptığımız görüşmelerde kapalı spor salonu hususunda taleplerimizi Sayın Bakanımıza ilettik” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat