Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Gençlik Spor Bakanından Muhtarlara Hediye

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, İlçemizde görev yapan 64 mahalle muhtarına, hediyeler gönderdi. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun göndermiş olduğu hediye paketleri, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Burak Kocabeyoğlu ve Muhtarlar Derneği Başkanı Öztekin Kacar tarafından tek tek muhtarlara takdim edildi.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, İlçemizde görev yapan 64 mahalle muhtarına hediyeler gönderdi.
Bakan Kasapoğlu, içinde A Milli Takım forması, kitap ve mektubun yer aldığı paket muhtarlara ulaştırıldı.
Muhtarlar Derneği binasında toplanan 64 muhtara, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun göndermiş olduğu hediye paketleri, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Burak Kocabeyoğlu ve ilçemiz Muhtarlar Derneği Başkanı Öztekin Kacar tarafından tek tek muhtarlara takdim edildi.
Formaları, kitapları ve mektupları alan muhtarlar da, göndermiş olduğu hediyeden ötürü Kasapoğlu’na teşekkür etti.
Kasapoğlu, 64 mahalle muhtarına ismiyle gönderdiği mektupta şunları söyledi;
“Mahalle bizim kültürümüzün en önemli sosyal olgularından biridir. Mahalle ev demek, komşu demek, güven duygusu demektir. Biz mahallemizi sahipleniriz: nereye gidersek gidelim, mahallemizin bize yaşattığı o sıcaklık duygusunu ararız. Son iki senedir dünyayı etkisi altına alan pandemi koşulları insanlığın el ele vermeden. Yardımlaşmadan, bir başkasının derdiyle dertlenmeden temel sorunlarını çözemeyeceğini bir kez daha gösterdi ve bu süreç, mahalle kültürünün yaşamımızdaki önemini bir kez daha anlamamızı sağladı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak sporu tabana yayma ve tüm vatandaşlarımızın spor imkanlarına rahatlıkla erişimi hususlarına çok önem veriyoruz. Biz yatırımlarımızı vatandaşlarımızın rahatlıkla erişebileceği, evlerine yakın yerlere, mahallelere kadar yayılan bir ağ içerisinde inşa ediyoruz. Spor ve gençlik yatırımlarımızdaki parolamız önce erişilebilirlik, sonra kullanılabilirlik ve en nihayetinde sürdürülebilirliktir. Bu perspektifle günümüz şartlarının bilincinde, geleceğin meydan okumalarına karşı hazırlıklı, milli değerlere duyarlı, global değerleri reddetmeyen ve sporu hayatının bir parçası yapan bir gençlik için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının belirlenmesi ve beklentilerin karşılanması süreçlerinde yeri doldurulamaz bir öneme sahip olan siz muhtarlarımız, mahallelerimizde devletimizin temsilcileri ve kamu yönetimi zincirimizin ilk halkasısınız. Gelişen teknoloji ve her geçen gün hayatımıza eklenen yeni iletişim araçları sayesinde dünyamız adeta küçük bir mahalleye dönüştü. Bu gelişmelerle en küçük yerleşim alanlarının ihtiyaçları da değişti. İşte bu yüzdendir ki siz muhtarlarımıza, gençlik ve spor alanındaki projelerimizi tüm vatandaşlarımıza ulaştırma noktasında her zamankinden çok daha fazla sorumluluk düşmektedir.
Siz kıymetli muhtarlarımız ile iş birliği içerisinde çalışıyor olmaktan ve bu iş birliğimizi her geçen gün güçlendirmekten duyacağım memnuniyeti belirtir, halkımızın 7 gün 24 saat hizmetinde olan modern spor tesislerimizin ve gençlik merkezlerimizin verimli şekilde kullanılması noktasında vereceğiniz desteğe şimdiden teşekkür ederim.
Şahsınıza ve ailenize sağlık, afiyet ve mutluluk dilerim.
Dr. Mehmet KASAPOĞLU”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat