Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

İl Sağlık Müdürü Kurtcebe Hastaneyi Ziyaret Etti

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, Evren ve İlçemize gerçekleştirdiği ziyaretlerde sağlık hizmetlerini yerinde inceledi.
Sınırsız seks yapmayı seven istanbul escort kızları burada.
Kurtcebe, ekibiyle birlikte ilk olarak Evren ilçesinde Entegre Sağlık Merkezi’ni ziyaret etti.
Burada yaptığı değerlendirme toplantısında Toplum Sağlığı Başkanı Dr. Abdullah Müderrisoğlu tarafından sağlık hizmetleriyle ilgili bir sunum yapıldı.
Daha sonra İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, tedavi gören hastalar ve sağlık çalışanlarıyla da bir araya gelerek, hastaların durumu hakkında bilgi aldı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.
ŞEREFLİKOÇHİSAR ZİYARETİ
Evren ilçesinde incelemelerini bitiren Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, daha sonra ilçemizi ziyaret etti.
İlk olarak İlçemiz Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastalarla ve çalışanlarla buluşan İl Müdürü Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, Başhekim Dr. Mehmet Ali Sağlam’dan sunulan sağlık hizmetlerinin güncel durumu hakkında bilgi aldı.
Ayrıca, 1 Nolu ve 4 Nolu Aile Sağlığı Merkezlerini de ziyaret eden Kurtcebe, inşaatı devam eden İlçe Sağlık Müdürlüğü ek hizmet binasında da incelemelerde bulunarak İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Alp Solak’tan inşaat süreci hakkında bilgi aldı.
Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, en son Belediye Başkanı Memiş Çelik ile de bir araya gelerek, yürütülen sağlık hizmetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduktan sonra ilçemizden ayrıldı.
Bu ziyaretlere, İl Sağlık Başkan ve Başkan Yardımcıları da eşlik etti.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat