Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

İlk defa Tuz’un serüvenini izlediler

Zafer İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Eyüp Vural önderliğinde Koyuncu Tuz İşletmesini ziyaret ederek, tuz hakkında bilgilendirildi.
Geleceğin yetişkinlerine tuz üretimini yakından tanıtma fırsatı sunan Koyuncu Tuz fabrikası da, misafirleri 4-A sınıfı öğrencilerinin keyifli bir gün geçirmelerini sağladılar.
Öğrencilere, İşletme Müdürü Kamil Yanmaz tarafından tuzun günlük yaşamdaki önemi, tuzun üretim süreçleri, bakım-onarım, depo ve fabrika alanları hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı.
Ayrıca, tuzun nasıl çıkarıldığını, işlendiğini ve paketlendiğini gözlemleyen öğrenciler, tuzun hayatımızdaki yerini daha iyi anlama fırsatı buldular.
Ziyaretin sonunda, Koyuncu Tuz Fabrikası işletme Müdürü Kamil Yanmaz, minik misafirlerine günün anısına hediyeler verdi.
Gazetemiz muhabiri Zeynep Görgülü’ye, ziyaret hakkında bilgi veren Koyuncu Tuz İşletme Müdürü Kamil Yılmaz; “Bu anlamlı ziyaret, öğrencilere iş dünyasının gerçeklerini yakından gözlemleme ve öğrenme fırsatı sundu. Koyuncu Grup, toplumla iç içe olan ve eğitimde destek veren bir kuruluş olarak geleceğin nesillerini motive etmeye devam ediyor. Fabrikamızı ziyaret eden öğrencilere eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diliyorum”dedi.
Öğrencilerinin geziden dolayı mutlu olduklarını ifade eden sınıf öğretmeni Eyüp Vural da; “Gezimiz boyunca yanımızda olan Kamil Yanmaz’a teşekkür ediyorum. Çocukların hayatında hafızalarında kalacak güzel bir gün yaşandı.”dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat