Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Kar nedeniyle maddi hasarlı kazalar meydana geldi

Hafta sonundan bu yana yağan kar yağışı kazaları da beraberinde getirdi. Gerek E-90 Karayolunda gerekse çevre mahalle yollarında trafik kazaları arka arkaya geldi. Kazaların sevindirici tek yanı ise can kaybının olmaması oldu.
Yaklaşık bir haftadır yağan kar yağışı kazaları da beraberinde getirdi. Gerek E-90 Karayolunda gerekse çevre mahallelerin yolunda trafik kazaları arka arkaya geldi.
Özellikle Pazar günkü yoğun kar yağışı nedeniyle yollarda oluşan buzdan dolayı 4 ayrı trafik kazası meydana geldi.
İlk kaza, Evren ilçesi yolu üzerinden ilçemiz Devlet Hastanesine hasta getiren 112 acil servis aracı kaza yaptı. Kazada; 1 hasta ve 1 personel yaralandı.
İkinci kaza Mutlucan tuz işletmesine ait çekici, Hamzalı Mahallesi yolu üzerinde yoldan kayarak şarampole devrildi.
Kazada, maddi hasar oluştu.
Üçüncü kazada, E-90 karayolu üzerinde 2 ayrı kaza oldu.
Buna göre; E-90 karayolu üzerinde seyir halinde olan ERG firmasına ait kar küreme aracı ile tuzlama aracı yine yolun buz olması nedeniyle kayarak kaldırıma çarptı.
Her iki kaza sonucunda, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
E90 Karayolunda ise ilçemiz sınırları içerisinde kayda değer kaza yaşanmazken, Salı günü Aksaray istikametinde iki otobüsün yolların kaygan olmasından dolayı kaza yaptığı kazada can kaybı olmazken, birkaç yolcunun hafif şekilde yaralandıkları, kazalarla ilgili soruşturmaların ise devam ettiği öğrenildi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat