Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Kaymakam Zafer Engin’den Okul Ziyareti

Kaymakam Zafer Engin, okul ziyaretlerine devam ediyor. İlçemizde göreve başladığı 2020 yılından bu tarafa okulları sırasıyla ziyaret eden Kaymakam Zafer Engin, okullarda birtakım incelemelerde bulunuyor, öğrencilerle ve öğretmenlerle de bir araya gelerek sıkıntıları ve talepleri dinliyor. Kaymakam Engin’in, geçtiğimiz hafta içinde son ziyaret durağı da, Mustafa Üstündağ İlkokulu oldu.
Kaymakam Zafer Engin, okul ziyaretlerine devam ediyor. Hemen her hafta bir okulu ziyaret eden Kaymakam Zafer Engin, geçtiğimiz hafta içinde de Mustafa Üstündağ İlkokulu’nu ziyaret etti.
Ziyaret sırasında ayrıca; refik kaymakam Erkan Atam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan, Şube Müdürleri Murat Turan ile Murat Özbek de vardı.
Ziyarette, okulda birtakım incelemelerde bulunan Kaymakam Zafer Engin, önce öğrencilerle biraraya gelerek sıkıntıları ve talepleri dinledi.
Son olarak okul idaresi ve öğretmenlerle de bir araya gelen Kaymakam Zafer Engin; okuldaki çalışmalar hakkında bilgi aldı, talep ve sıkıntıları dinledi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat