Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

KESİMHANENİN YAPIMI BİTMEK ÜZERE Osman Yıldız; Kesimhanemizin işletmesi yabancılara verilmesin

İlçemizin yıllardır sorunu olan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemize yapılan kesimhanenin yapımı bitmek üzere.
İlçemizdeki bir sorunu gidererek yatırımın yapılmasını sağlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a teşekkür eden İlçemiz kasap esnaflarından Yıldız Kasap sahibi Osman Yıldız; “kesimhanemiz bittikten sonra işletmesini Büyükşehir Belediyemiz mi yapacak ya da ilçemizden birileri mi işletecek veyahut yabancılara mı verilecek?” diyerek, ilçemize yapılan yatırımın işletmesini yabancılara verilmemesi gerektiğini söyledi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, 2022 yılının haziran ayında tanıtımını gerçekleştirdiği 100 proje arasında bulunan “Şereflikoçhisar Kesimhane Projesi”nin yapımı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından 2023 yılının Ocak ayında başlatılmış ve kesimhanenin yapımı ekipler tarafından hala tüm hızıyla sürdürülüyor.
Kesimhanenin işletilmesi ile ilgili gazetemiz muhabiri Zeynep Görgülü’ye açıklamada bulunan İlçemiz kasap esnaflarından Yıldız Kasap sahibi Osman Yıldız, kesimhanenin yapımının bitmesine az kaldığını ve ilçemize yapılan yatırımın ilçemiz esnafları tarafından işletilmesi gerektiğini söyledi.
“ilçemize yapılan yatırımı yabancılar işletmesin, ilçemizde kasap esnaflığı yapan ben işletmeye hazırım” diyen Osman Yıldız; “Yıllardır Şereflikoçhisar’ın en büyük beka sorunu olan kesimhane, şu an hayvan pazarının yanına Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmaktadır. Allah nasip ederse, kesimhanenin yapımının bitmesine de az kaldı. Ben İlçemde faaliyette olan bir kasap esnafı olarak; Koçhisar’a yapılan bu yatırımın yapımı bittikten sonra işletmesi acaba Belediye tarafından mı yapılacak? Yoksa ilçe dışından yabancılara mı verilecek? Yoksa ilçemizde bulunan kasap esnaflarından birine mi verilecek? Gibi sorular üzerinde düşünür oldum.
Ben bu memleketin çocuğu olarak yatırımlarımızı her zaman memleketimize yaptık. Şayet bize söyleseler, ben bir kasap esnafı olarak seve seve kesimhanemizi işletmek isterim.
Son olarak ilçemize yapılan bu yatırımdan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat