Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Memleket Partisi, “İL OLMAK HAKKIMIZ” kampanyasını Başlattı

Memleket Partisi İlçe Başkanlığı tarafından “İl Olmak Hakkımız” adı altında bir kampanya başlatıldı. Söz konusu kampanyaya ilçe halkından destek almak için de Cumartesi günü, Pazar yerinde imza toplandı. İl olmak için başlatılan imza kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İmza toplama sırasında; Memleket Partisi İlçe Başkanı Bayram Görkem ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Memleket Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Celal Ünsal vardı.
Vatandaşlardan yoğun ilgi gören kampanya için Memleket Partisi İlçe Başkanı Bayram Görkem tarafından bir açıklama yapıldı.
“İl olmak hedefine ulaşabilmek için ilçemizde faaliyet gösteren başta siyasi partileri, odaları, dernekleri, kooperatifleri, muhtarları ve bütün memleket sevdalılarını birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye çağıran” Görkem’in açıklaması ise şöyle;
“Değerli Hemşerilerimiz,
Yaklaşık otuz yıldır Şereflikoçhisar’ımızın vilayet olmakla ilgili siyasi partilerin vaatleri ve ilçe halkımızın beklentileri her defasında boşa çıkmıştır.
Hepimizin hatırladığı üzere rahmetli Erdal İnönü’nün vilayetlik tapusu ve rahmetli Süleyman Demirel’in vermiş olduğu 93 plakasını unutmadık.
Ama bu verilen sözler vaatler bir türlü yerine gelmemiştir.
İçinden geçtiğimiz şu günlerde yirmi civarında ilçenin vilayet olacağı söylenmektedir.
Ancak bu yirmi ilçenin içerisinde Şereflikoçhisar’ımızın ismi geçmemektedir.
İçerisinden üç ayrı ilçe çıkartan ilçemizin il olmak en doğal hakkıdır.
Bir iken dört ilçe olarak parçalanan ilçemizden başka Türkiye’de bir örnek yoktur.
Bu konunun ciddiyetine dikkat çekmek adına “İl Olmak Hakkımız” adı altında bir kampanya başlatmış bulunmaktayız.
İl olmak hedefine ulaşabilmek için ilçemizde faaliyet gösteren başta siyasi partileri, odaları, dernekleri, kooperatifleri, muhtarları ve bütün memleket sevdalılarını birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek ilçemizin makus tarihini değiştirmek adına göreve davet ediyoruz…”
İmza kampanyasının ilerleyen günlerde de devam edeceği, zaman zaman gerek çarşı merkezine gerekse ilçemizin bazı noktalarına stantlar açılacağı, şu ana kadar 1000’in üzerinde imza toplandığı edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat