Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

OTOBÜS FİYATLARI 70 TL OLDU Vatandaş EGO’nun gelmesini istiyor!

Geçtiğimiz hafta içinde Tuzgölü Seyahat, artan akaryakıt fiyatları nedeniyle Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere toplam 3 gün ikinci defa kontak kapattı. İlçemiz halkı da mağdur olmasın diye Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından görevlendirilen EGO otobüsü 3 gün boyunca yaptığı seferlerle ücretsiz hizmet verdi. EGO’dan memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, İlçemizde EGO’nun devam etmesini istiyorlar.
İlçemizin tek otobüs firması olan Tuzgölü Seyahat, ‘akaryakıt alamadıkları ve işletme giderlerini karşılayamadıkları’ gerekçesiyle istanbul escort kontak kapatıp seferlerini durdurdu.
Geçtiğimiz hafta içinde Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere toplam 3 gün boyunca ilçemiz halkının mağdur olmasın diye Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından görevlendirilen EGO otobüsleri sefer yaptı.
OTOBÜS FİYATLARI 10 TL ARTTI, SEFERLER TEKRAR BAŞLADI
3 günlük kontak kapatmadan sonra EGO Genel Müdürlüğü tarafından alınan kararla, otobüs fiyatları 60 TL’den 70 TL’ye yükseltildi.
Tuzgölü Seyahat de, alınan karar sonrası Pazartesi gününden itibaren tekrar seferlere başlayarak ilçe halkına hizmet veriyor.
Öğrenci biletlerinin de 60 TL olduğu belirtilirken Ankara’dan Şereflikoçhisar’a sefer saatleri; 07.15-10.00-12.00-14.00-16.15 ve 18.15 olduğu,
Şereflikoçhisar’dan Ankara’ya sefer saatlerinin de; 06.30-09.00-11.30-13.45-15.45 ve 18.00 olduğu öğrenildi.
EGO’DAN VATANDAŞLAR MEMNUNDU
Geçtiğimiz hafta kontak kapatma eylemi, ilçemizin yanı sıra Ankara merkez ve çevre ilçelerde de yaşandığı öğrenildi.
3 günlük kontak kapatma süresince ilçemiz halkına hizmet veren EGO otobüslerinden vatandaşlar memnundu.
Gazetemiz görevlisi ile görüşerek EGO’nun sürekli ilçemizde hizmet vermesini istediklerini belirten vatandaşlar; “Aslında EGO otobüslerinin ilçemiz halkına vermesi daha iyi olur. Hem öğrenci artar hem de vatandaşlar için ekonomik anlamda daha iyi olur. Biz, EGO otobüsünün hizmet vermesinden dolayı gayet memnunuz. Bizleri mağdur etmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a da teşekkür ederiz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat