Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Tuz Gölü Ultra Maratonu Yapılacak

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Tuz Gölü Ultra Maratonu Yapılacak. 2017 yılından günümüze kadar olmak üzere 5 yıldır yapılan ve bu yıl 6. defa yapılacak olan Tuz Gölü’nde “Garmin Runfire Salt Lake Ultra Trail” maratonuna başvurular başladı. Söz konusu maraton 19-21 Ağustos 2022 tarihleri arasında olmak üzere 3 gün sürecek.
Tuz Gölü’nün eşsiz doğasında gerçekleşen Tuz Gölü Ultra Maratonu, her yıl olduğu gibi bu yıl da yapılacak.
2017 yılından bu tarafa yapılan “Garmin Runfire Salt Lake Ultra Trail” maratonu, bu yıl 6.defa düzenlenecek.
İlçe Kaymakamlığının ve İlçemiz Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan maratonda, her zaman olduğu gibi ulusal ve uluslararası pek çok sporcu yer alacak. Sporcular, 100 mil, 80k, 42k, 21k, 10k gibi her seviyeye uygun kategorilerde koşarak yarışacaklar. Dileyen yarışmacılar, diledikleri kategoride yarışarak Tuz Gölü’nün üzerinde beşiktaş escort muhteşem bir deneyim yaşayabilicekler.
Dünayada muadili olmayan koşunun; hem mesafenin uzunluğu hem de tamamının Tuz Gölü üzerinde koşulması sebebiyle diğer yarışlardan ayrıldığı belirtiliyor.
Başvuruların başladığı söz konusu maratona katılmak isteyenler; Katılım şartları, parkur ve organizasyonla ilgili detaylı bilgi için www.runfiresaltlake.com web sitesini ziyaret edebilirler.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat