Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Yeniden Refah Partisi belediye başkan adaylarını açıkladı – MUHAMMET DOĞAN İLÇEMİZ BLEDİYE BAŞKAN ADAYI

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin ‘Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda 49 adayı açıkladı.
31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi’ni temsil edecek 1 büyükşehir, 1 il, 5 belde, 42 ilçe adaylığı olmak üzere toplamda 49 belediye başkanı adayını açıklayan Fatih Erbakan, partisinin ilçemiz Belediye Başkan adayının da Muhammet Doğan olduğunu söyledi.
“Kapıları halka açık, şeffaf, denetlenebilir bir belediyecilik kuracağız”
Mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçimlerde yüzde 20’ye yakın oy almayı beklediklerini söyleyen Erbakan, “Yeniden Refah Partisi olarak hedefimiz 4 ay sonra yapılacak olan yerel seçimlerde Milli Görüş’ü 30 sene sonra yeniden belediyelerde iktidar yapmaktır. Önce martta belediyelerde iktidar, arkasından 2028’te yine inşallah merkezi hükümette iktidar olmak. 1989 ve 1994 yıllarında belediyecilik hizmetlerini yaşayanlar için son derece önemli. O dönem Refah Partili belediye başkanları Türkiye’de ve dünyada belediyeciliğin kitabını yeniden yazdılar. Daha önce çöp, çamur, çukur olarak adlandırılan büyükşehirler ve kentlerimizi büyük sıkıntılardan kurtarmış ve gerçekten gelişmiş şehirler haline getirmişlerdir. Bize emanet edilen her kuruşu, tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye asla yedirmeyiz düşüncesiyle yapılan bir belediyecilik anlayışımız var. Bu hassasiyete sahip kadrolar asla devletin bir kuruşuna göz dikmezler. Milli Görüş belediyeciliği yeni dönemde yeşil alanlara, engellilerimize ve depreme dayanıklılık konusuna çok büyük önem verecek. Kapıları halka açık, şeffaf, denetlenebilir bir belediyecilik kuracağız. 14 Mayıs seçimlerinde partimiz anketlerin gösterdiği oy oranının üç misli oy aldı. Yüzde 1’e yakın oy alacağımız gösterilirken, biz yüzde 2.86 oy aldık. Şimdi anketler partimizi yüzde 6-7 arasında gösteriyor. Bu ne demek, yine üçle çarptığınız zaman partimiz mart ayında yüzde 20 oy alacak demektir. Türk siyasetine damgamızı yeniden vuracağız” açıklamasında bulundu.
Toplantıda Ankara ilçelerinden Gölbaşı, Beypazarı ve Şereflikoçhisar Belediye Başkan Adaylarının açıklandığını belirten Muhammet Doğan; “Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın katılımlarıyla 2024 yerel seçimler Belediye Başkan adayları tanıtım toplantımızı icra ederek Başkan adaylığımı birinci ağızdan ilan edilmiş olmanın gururunun ve mutluluğunu yaşıyorum. Çıktığımız bu yolda rabbim bizleri hak davadan ve adaletten bir an bile ayırmasın. Hem şahsımın hem de Şereflikoçhisarlı hemşehrilerimin namına Allah’tan hayırlı olmasını niyaz ederim.
2024 seçim çalışmalarına Cuma günden itibaren başlamış bulunmaktayız. Bundan dolayı da hemşehrilerimin desteklerini bekliyorum”dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat