Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Yine umduğumuzu bulamadık – BİR BAŞKA SEÇİME KALDI

14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde Milletvekili adayı gösterilenlerin isimler açıklandı. Ak Parti, İYİ Parti ve DEVA Partisinden Ankara birinci bölgeden milletvekili aday adayı olan Şereflikoçhisar’lı hiçbir isim listede yer bulamadı. Hemen hemen 8’e yakın kişini aday adayı olduğu seçimlerde hiçbir ismin vekil olarak sıralamada yer bulamaması ilçe halkının tüm siyasi umutlarını yıktı.
Milletvekili adayı olmak için başvuruda bulunan hemşehrilerimiz Hüseyin Alıcı, Ertuğrul Çetinkaya, Mustafa Canoğlu ve Güray Özcan listelerde yer alamayarak aday gösterilmediler.
Ak Parti’den Mustafa Canoğlu, İYİ Parti’den de Hüseyin Alıcı ve Ertuğrul Çetinkaya, DEVA Partisinden Güray Özcan Milletvekilliği için başvuru yapmışlar ve aday adayı olmuşlardı.
Temayül yoklamasına da katılan Alıcı ve Çetinkaya, ilçemizden destek almışlardı.
Siyasi Partiler, kesin listeleri hazırlayarak 9 Nisan 2023 Pazar Günü Partiler YSK’ya sundular.
Sunulan listelere göre; İYİ Parti’den başvuruda bulunan Hüseyin Alıcı ve Ertuğrul Çetinkaya ile Ak Parti’den başvuruda bulunan Mustafa Canoğlu ve Deva Partisinden Güray Özcan listeye giremeyerek Milletvekili adayı gösterilmediler.
Her Milletvekilliği seçimlerinde olduğu gibi bu seçimlerde de her hangi bir esenyurt escort hemşehrimizin sıralamada yer alamaması ilçe halkının tüm siyasi umutlarını yıktı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat