Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Atılgan’dan Eğitim Öğretim mesajı

“Covid-19 salgını nedeniyle Mart ayından itibaren kapalı olan ilçemiz okullarını alınan tedbirler çerçevesinde sizler için hazır hale getirdik. Bu süreç bizim için maske; mesafe ve temizlik kurallarına riayet ederek devam edecek”.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı ile ilgili mesaj yayınladı. Sevgili Öğrenciler, Kıymetli Veliler ve Değerli Meslektaşlarım; 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının huzur içerisinde ve başarılı geçmesini, tüm öğrencilerimiz için sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum diyerek açıklamasına başlayan Atılgan; “Covid-19 salgını nedeniyle Mart ayından itibaren kapalı olan ilçemiz okullarını alınan tedbirler çerçevesinde sizler için hazır hale getirdik. Bu süreç bizim için maske; mesafe ve temizlik kurallarına riayet ederek devam edecek” dedi.

Eğitim camiası olarak görevlerinin, ülkemizin ve cumhuriyetimizin her alanda gelişmesi, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkması için başarılı, kendinden emin, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, sağlıklı, başarılı ve mutlu insanlar yetiştirmek olduğuna vurgu yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Atılgan; “ Öğrencilerimizi bilimsel anlamda yetiştirirken, özgüveni yüksek bilişsel, sosyal, ahlaki, duygusal ve dilsel gelişimlerini destekleyerek sosyalleşmelerine katkı sağlamak, olumsuz ortamlardan uzak tutmak ve kötü alışkanlıklar edinmelerini önlemek çabası içerisindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyor, sağlıklı ve başarılı bir dönem olarak geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat