Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

DENETİMLERE DEVAM…

İlçemizde yapılan Koronavirüs denetimleri İlçemiz Yetkilileri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan Denetimlerde iş yerleri ve resmi kurumlar ziyaret edilerek, kurallara uyulması yönünde uyarılarda bulundular.

Ülke geneli ile birlikte İlçemizde de Koronavirüsle ilgili denetimler devam ediyor. Perşembe günü yapılan denetimlere Kaymakam Zafer Engin, Belediye Başkanı Memiş Çelik, Kurum amirleri ve kolluk kuvvetleri katıldı. İş yerlerini ve resmi kurumları denetleyen yetkililer kurallara uyulması yönünde uyarılarda bulundular.

Denetimlerini gerçekleştiren Belediye Başkanı Memiş Çelik, vatandaşlarımızın Koronavirüse karşı daha dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, ‘İçişleri Bakanlığımız tarafından yayımlanan genelge kapsamında ülkemizin her yerinde olduğu gibi bizlerde ilçemizde en kapsamlı koronavirüs denetimlerimizi gerçekleştirdik. Denetimlerimizde esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza içinde bulunulan kontrollü sosyal hayat döneminin Antalya escort temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulmasının, salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem arz ettiği vurgulayarak denetimlerimizi yaptık’ dedi.

Denetimler esnasında esnaflarla sıcak ve samimi sohbetler eden İlçe Kaymakamı Zafer Engin, ; “Mümkünse sosyal mesafe kurallarına uyalım. Maskelerimizi takalım. Bu hem sizin hem sevdiklerinizin sağlığı için çok önemli Unutmayalım, maske, sosyal mesafe ve temizlik” çok önemli. Hepinize hassasiyetiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat