Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

BAŞKANLAR ENGELLİ BİREYLERİ UNUTMADI

3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle Belediye Başkanı, Ak Parti İlçe Başkanı ve Kadın Kolları Başkanı Şereflikoçhisar Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ndeki engelli bireyleri ve Şereflikoçhisar Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ndeki engelli öğrencileri ziyaret etti. Ziyarette, sohbet edilerek hediyeler takdim edildi.
3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle Belediye Başkanı Memiş Çelik, Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan ve Kadın Kolları Başkanı Aysun Pekmezci, Şereflikoçhisar Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ndeki engelli bireyleri ve Şereflikoçhisar Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ndeki engelli öğrencileri ziyaret etti.
İlk ziyaret, Şereflikoçhisar Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ne gerçekleştirildi.
Merkezde bulunan engelli bireylerle bir araya gelen Başkanlar, sohbet edip, güne özel yaş pasta kestiler.
İkinci ziyaret de, Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ndeki engelli öğrenciler ziyaret edildi.
Başkanlar ziyarette, öğrencilerle sohbet ederek hediyeler takdim etti.
ENGELLİ BİREYLERİN HER ZAMAN YANINDA OLMAYA VE DESTEKÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak ve hayat standartlarını yükseltmek amacıyla Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık Günü’nün engelli kardeşlerimizin sesini duyurduğu özel bir gün olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Memiş Çelik;”Engelli vatandaşlarımızın temel hak ve özgürlüklerden, mevcut imkân ve fırsatlardan eşit şekilde Ankara escort kızlar yararlanmaları, topluma etkin bir şekilde katılmaları, devletimizin ve tüm toplumun görev ve sorumluluğundadır. Şereflikoçhisar Belediyesi olarak bizler de üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Geleceğe güvenle bakan güçlü ve sosyal bir toplum olmak için engelli vatandaşlarımızın herhangi bir eksiklik hissine kapılmalarına müsaade etmeden, sorunlarını çözme ve taleplerini cevapsız bırakmama gayreti ile çalışmaktayız. Engelli bireylerin her zaman yanında olmaya ve destekçisi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat