Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

ÇELİK ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ Gündüz esnaf ziyareti akşam ev sohbetleri

İlçemiz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Memiş Çelik, yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine başladı. Gündüzleri esnaf ziyareti, akşamları ise ev sohbetlerine katılan Başkan Çelik seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala Aday adayları isimlerinin açıklanması sonrası çalışmalarına hız verdi. İlçemiz Belediye Başkanı olan ve yeniden Cumhur İttifakının adayı olan Memiş Çelik, isminin yeniden açıklanması sonrası çalışmalarına başladı. Ak Parti İlçe Başkanı Levent Sarıkaya, MHP İlçe Başkanı Halil Şahan, Belediye Meclis Üyeleri ve yönetim kurulu üyelerinde katıldığı ziyarette, seçmenlerden destek istenirken, arzu ve istekleri de tek tek not alınıyor.
Günün büyük kısmını esnaf ve vatandaş ziyaretine ayırdığını dile getiren Çelik, ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşlar tarafından içtenlikle karşılandığı belirtti. Çelik, “İlçemiz için durmak yok, yorulmak yok. Yüz yüze, gönül gönle diyerek çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan gece gündüz çalışarak İlçemizi hep birlikte ihya edeceğiz” dedi.
PAZAR YERİ ZİYARET EDİLDİ
Hafta içerisinde çarşı merkezinde bulunan esnafları ziyaret eden Başkan Çelik, hafta sonu da İlçemiz Pazar yerini ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla birebir sohbet eden Çelik ve bir yandan destek isterken öte yandan vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinliyor.
AKŞAMLARI EV SOHBETİ YAPIYOR
Cumhur İttifakı Belediye Başka Adayı Memiş Çelik, akşamları ise ev sohbetlerine ara vermeden devam ediyor. Ak Parti İlçe Başkanı Levent Sarıkaya, Kadın Kolları Başkanı Aysu Pekmezci ile birlikte her gün farklı mahallelerde seçmenlerle bir araya gele Başka Çelik, bu ziyaretlerde hem sohbet etme hem de projelerini birebir anlatma fırsatı buluyor.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat