Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

DEKAR TARIM AÇILDI

İlçemizde farklı sektörlerde yeni iş yerleri açılmaya devam ederken Cumartesi günü de tarım sektöründe faaliyet gösterecek olan “Dekar Tarım” isimli yeni bir iş yeri daha düzenlenen törenle açıldı. İlçemizin genç iş adamları Ersin Baltacı, Enes Temel, Ramazan Baltacı ve Hüseyin Temel olmak üzere dört ortağın girişimleri sonucu açılan Dekar Tarım, özellikle çiftçilere yönelik hizmet verecek.
İlçemizde farklı sektörlerde yeni iş yerleri açılmaya devam ederken Cumartesi günü de tarım sektöründe faaliyet gösterecek olan “Dekar Tarım” isimli yeni bir iş yeri daha açılarak ilçemiz çiftçilerinin hizmetine sunuldu.
Genç iş adamları Ersin Baltacı, Enes Temel, Ramazan Baltacı ve Hüseyin Temel olmak üzere dört ortağın girişimleri sonucu ilçemize kazandırılan Dekar Tarım, düzenlenen törenle açıldı.
Törene; CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı, İYİ Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Çetin, Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Dursun Eraslan, Deniz Bank Müdürü Murat Gündoğdu ve vatandaşlar katıldı.
Törende ilk olarak Dekar Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Baltacı tarafından açılış konuşması yapıldı.
“Çiftçilerimiz için bu yıl inşallah bereketli bir sezon olur” diyen Ramazan Baltacı; “Bugün biz çok heyecanlıyız. Hatamız, kusurumuz olursa şimdiden af ola. Bizlerle birlikte olduğunuz için biz çok mutluyuz. Dekar Tarım adı altında bu memlekete, doğduğumuz, doyduğumuz topraklara hizmet etmek için yola çıkıyoruz. Ersin Baltacı, Enes Temel, Ramazan Temel, Hüseyin Temel olarak hep beraberiz, bu memlekete hizmet etmek için çalışacağız. İnşallah daha güzel günlerde, daha güzel işlerde hep birlikte oluruz. Memleketimize, vatanımıza, herkese hayırlı uğurlu olsun. Çiftçilerimiz için bu yıl inşallah bereketli bir sezon olur” şeklinde konuştu.
Konuşmadan sonra dua edildi. Açılış kurdelesi de, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Çetin, Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Dursun Eraslan ve CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı tarafından kesildi.
İş yerinin gezilmesinden sonra açılış sona erdi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat