Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

İYİ PARTİ İLÇE TEŞKİLATI CAHİT ÖZKAN HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

İyi Parti İlçe Teşkilatı geçtiğimiz günlerde Beyaz TV’de yayınlanan “Akılda Kalsın” programına katılan Ak Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan hakkında Cumhuriyet Savcılığına giderek suç duyurusunda bulundu.
İyi Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım İlçe Teşkilatı Üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Savcılığına giderek Ak Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan hakkında suç duyurusunda bulundu.
Geçtiğimiz hafta içi yapılan suç duyurusu hakkında gazetemize yazılı açıklama yapan İyi Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım, “AKP Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ın 29.08.2021 tarihinde Beyaz TV’de yayınlanan “Akılda Kalsın” programındaki beyanlarında ve aynı videoyu yayınladığı sosyal medya paylaşımında; şahsım dahil tüm İYİ Parti Teşkilatlarını, parti üyelerimizi hatta oy veren seçmeleri kapsar bir biçimde alenen ve açıkça hakaret, iftira, halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama suçlarını kararlılıkla işleyecek şekilde “İYİ Parti fetö’nün kurdurttuğu partidir” ifadesini kullanmış olması nedeni ile İYİ Parti Şeeflikoçhisar İlçe Teşkilatı olarak ilgili şahıs hakkında İlçe Savcılığımıza bireysel olarak suç duyurusu başvurularımızı yaptık. Fetöcü hakimlerin kumpas davaları ile Türk Ordusunu esir almaya çalışırken, bir avukat derneği başkanı olarak Fenerbahçe Orduevi önünde fetöcü hakimlere destek veren ve komutanların teslim edilmesini isteyen ve o dönemin fetöcü televizyonlarında sürekli yayınlanan videosu bulunan, ateşli bir fetö savunucusu, ağzının kenarlarında hala maklube kırıntıları bulunan bu şahıs hakkındaki yargı sürecinin sonuna kadar takipçisi olacağımız hususunu kamuoyunun bilgilerine arz ederim.
İyi Parti İlçe Teşkilatı tarafından yapılan suç duyurusunda özetle şunlar ifade edildi. “Özetle İYİ Parti ve teşkilatı, bugüne değin değil FETÖ ile ilgili değil bir güzelleme, her platformda söz konusu örgütün silahlı bir terör örgütü olduğunu defalarca dile getirmiş ve siyasi kanadının araştırılması Meclise Önerge vermiş bir teşkilattır. Şüphelinin eyleminin hakaret ve iftira suçunu teşkil ettiğinde tereddüt yoktur. Şüpheli, İYİ Parti ve içinde bulunduğu ittifaka, Türkiye’nin aydınlık yarınlara yürüme mücadelesine karşı bir “kalkışma” yakıştırması yapsa da, bu tabirden ne anlaşılması gerektiği 15 Temmuz 2016 tarihinde tüm halkımız tarafından acı bir şekilde öğrenilmiştir. Son derece temelsiz olan bu benzetme sadece, toplumda travma yaratmış FETÖ konusunda duyarlılığı çok yüksek olan Türk Halkını, kin ve düşmanlığa sevk etme amacına hizmet etmektedir.
Sonuç :Yukarıda açıklanan ve re’sen bulunacak sair nedenlerle; şüpheli hakkında gerekli kovuşturmanın yapılarak kamu davası açılmasına karar verilmesini bilvekale saygılarımla arz ederim. 01/09/2021 Avni YILDIRIM İYİ Parti Şereflikoçhisar İlçe Başkanı”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat