Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

YİNE AYNI KAVŞAK YİNE KAZA

Her yıl ölümlü ve yaralamalı kazaların meydana geldiği ve adeta ‘ölüm kavşağı’ diye tabir edilir hale gelen Karamollauşağı kavşağında, yeni yılın ilk gününde yine kaza meydana geldi. E-90 karayolunda seyir halinde olan bir otomobil sürücüsünün kırmızı ışıkta geçmesi sonucu meydana geldiği iddia edilen çift taraflı trafik kazasında, iki kişi yaralandı. Kazada yaralanan O.Ş. ile B.Ç. isimli şahısların tedavileri ilçemiz Devlet hastanesinde yapıldı.
Kaza ile ilgili İddialara göre; O.Ş. isimli sürücü 06 plakalı otomobili ile Karamollauşağı caddesinden şehir merkezine gelmek için karamollauşağı kavşağındaki ışıklarda beklediği ve yeşil ışık yanınca geçmek üzereyken Aksaray’dan Ankara istikametine doğru seyir halinde olan ve söz konusu kavşakta kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen H.K. isimli şahıs yönetimindeki 34 plakalı otomobilin arkasından çarptı.
Kazada; O.Ş. ile 34 plakalı otomobilin içinde bulunan B.Ç.’nin yaralandığı belirtilirken yaralıların tedavileri ilçemiz Devlet Hastanesinde yapıldı.
112 YARIM SAAT GEÇ GELİYOR!
Kaza yerine yapılan ihbarı üzerine 112 ambulansının yarım saat geç geldiğini iddia eden vatandaşlar; “İlçemizin küçük bir şehir olmasına rağmen 112 ambulansı kaza yerine neredeyse yarım saat geç geldi. 112 ambulansının bu tür olaylarda hemen gelmesi gerekiyor. Yetkililer bilmiyor mu? Bu tür olaylarda yaralanan ya da ölümle mücadele eden şahıslar, 112 ambulansı gelene kadar ölür. İlçemizde bu konuyla ilgilenen yetkililere sesleniyoruz; Bu konuya bir çözüm bulun. Ankara’ya bağlıyız, üstelik küçük bir ilçe olmamız halinde ambulanslar bu tür olaylarda neden geç geliyor? Üstelik kaza günü ambulans Şoförler Federasyonu’ndan geldiği iddia edildi. İlçemizde ambulans yok mu da Şoförler Federasyonundan geliyor ambulans?” diye söyleyerek şikayetlerini dile getirdi.
Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat