Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

BİR ELİN VERDİĞİNİ DİĞER EL GÖRMEDİ

11 ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif boyunca Belediye tarafından sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde yapılan yardımlar, her yıl olduğu gibi bu sene de artarak devam etti.
Belediye Başkanı Memiş Çelik’in talimatları doğrultusunda sürdürülen yardım çalışmalarında, toplam 700 ihtiyaç sahibi aileye alış veriş çeki ve gıda yardım kolileri teslim edildi. Sürdürülen sosyal yardım çalışmaları kapsamında hasta, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza da sıcak iftar yemeği servisi gerçekleştirildi.
Sürdürülen çalışmalarla ilgili olarak Başkan Memiş Çelik, “Ramazan ayında her yıl olduğu gibi bu senede yardım çalışmalarımızı artırarak sürdürdük, bir elin verdiğini diğer el görmeyecek anlayışıyla alış veriş çeki ve gıda yardım kolilerimizi ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize teslim ettik aynı zamanda günlük 1000 hemşehrimizin adreslerine sıcak iftar yemeği servislerimizi gerçekleştirdik” dedi.
Gerek alışveriş çeki, gerek gıda kolileri gerekse bir ay boyunca evlere kadara servis edilen iftar yemeğinde faydalanan vatandaşlarımız, Belediye Başkanına ve ekibine sonsuz teşekkür ettiler.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat