Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Yaz Dönemi Kurslar Başladı

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı yaz dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları ve yaz okulları, başladı. Kurslar, 28 Ağustos 2022 tarihine kadar devam edecek.
Yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları
Yaz dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları kapsamında ilçemizde 8’inci sınıf öğrencileri için Abdülbaki İmam Hatip Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu ve İbrahim Baltacı Ortaokulu’nda; Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen Bilimleri, Matematik, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Türkçe ve İngilizce derslerinde kurslar açıldı.
Şehit Sercan Bulak İmam Hatip Ortaokulu, TOKİ Ortaokulu’nda da; Fen Bilimleri, Matematik, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ve Türkçe derslerinde kurslar açıldı.
12. sınıf ve mezun öğrenciler için ise; Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi’nde Biyoloji, Fizik, Kimya, Matematik, Tarih ve Türk Dili ve Edebiyatı derslerinde kurslar açıldı.
Yaz okulları da başladı
Yaz okulları temel eğitim düzeyinde 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflara yönelik; ortaöğretim düzeyinde ise 9, 10, 11 ve 12. sınıflara yönelik Matematik ve İngilizce derslerinden olacak şekilde planlandığı belirtildi.
İlçemizde Cumhuriyet Ortaokulu, İbrahim Baltacı Ortaokulu, TOKİ İlk/Ortaokulu, Tuzgölü İlkokulu ve Zafer İlkokulu’nda Matematik ve İngilizce derslerinden oluşan yaz okulları başladı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat