Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

YETKİLİLERDEN DEV UYUŞTURUCU OPERASYONU

İlçemizin de içerisinde bulunduğu Ankara ve Aksaray’da gerçekleştirilen eşzamanlı operasyonda, uyuşturucu madde imalatı ve satışı yaptığı tespit edilen 14 şüpheliden 12’si yakalandı. İlçemizde adliyeye çıkarılan 12 şüpheliden 6 kişi mahkemece tutuklanırken 6 kişi de denetimli kontrolden serbest bırakıldı.
İlçemizde, merkez mahalleler ve çevre mahalleler olmak üzere toplam 6 mahallede Narkotik köpeklerle birlikte Ankara İl Jandarma Komando desteği, ilçemiz Jandarma ekipleri ve İlçe Emniyet ekipleri iş birliğiyle yapılan uyuşturucu operasyonunda 12 şüpheli yakalandı.
Operasyonda ele geçirilenler arasında 3 bin 200 gram uyuşturucu madde, 28 adet uyuşturucu içme aparatı, 14 adet telefon, 1 adet muşta ve 9 bin 890 lira bulundu.
İddialara göre; Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde üretip satan 14 şüpheliyi belirledi.
3 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçen ekipler, Ankara ve Aksaray’da gerçekleştirdikleri eş zamanlı operasyonda şahıslardan 12’sini yakalayarak gözaltına aldı. Firari 2 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların ise sürdürüldüğü aktarıldı. 16 farklı adreste icra edilen operasyonda ele geçirilenler ise şöyle:
“3 bin 200 gram uyuşturucu uyarıcı madde, 28 adet uyuşturucu içme aparatı, 14 adet telefon, 1 adet muşta, 9 bin 890 lira suçtan elde edildiği değerlendirilen para”
İlçemizde adliyeye çıkarılan 12 şüpheliden 6 kişi mahkemece tutuklanırken 6 kişi de denetimli kontrolden serbest bırakıldı. Tutuklanan 6 kişinin hem ilçemiz Cezaevine hem de Aksaray Cezaevine gönderildiği öğrenildi.
Konuyla ilgili soruşturma da geniş çaplı devam ediyor.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat